PRIRODNA LJEPOTA

Prepoznajete li ih? Slavne ljepotice javljaju se iz izolacije bez trunke šminke

08.04.2020 u 16:57

Bionic
Reading

Obzirom da nas je posljednjih tjedana koronavirus natjerao da ostanemo kod kuće, malo tko se uopće trudi dotjerivati i šminkati za boravak u izolaciji. I u svijetu bogatih i slavnih slična je situacija. Slavne ljepotice se proteklih dana javljaju iz svoja četiri zida potpuno prirodne, bez trunke šminke, pozivajući fanove na društvenim mrežama da ostanu kod kuće

Iako smo većinu njih navikli gledati na glamuroznim događanjima, crvenom tepihu ili naslovnicama časopisa, slavne ljepotice pokazale su da smo u ovim tmurnim vremenima svi jednaki, od krvi i mesa. Iza tone šminke i svjetla reflektora kriju se sasvim obične žene koje se u svoja četiri zida ponašaju jednako kao i svi mi.

I one jedva čekaju stići kući, razodjenuti se iz haljina, svući štikle, navući pidžamu, skinuti make up i pustiti kožu da diše, a protekli dani kao stvoreni su za to. Neke dane provode na suncu u svome dvorištu, neke na udobnom kauču, a neke u šetnji prirodnom, no sve do jedne pokazale su svojim pratiteljima da im šminka nije potrebna da bi izgledale i osjećale se lijepo.

Zavirite u galeriju i pogledajte koje se sve slavne ljepotice ne srame pojaviti na društvenim mrežama bez trunke šminke.

  • +25
Slavne ljepotice u izolaciji bez šminke Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia