LA ROCHE.POSAY:

Preporuke za hidrataciju tijekom ljeta

14.07.2011 u 11:14

Bionic
Reading

Pravilna njega lica i tijela tijekom ljeta posebno je važna, jer koža i više nego inače gubi vlažnost, koju je potrebno vratiti. Za svakodnevnu njegu osjetljive kože, traži se jednostavno rješenje – hidratantne njege koje poštuju njenu osjetljivost i umiruju osjećaj nelagode

1.Njega lica s Hydreane, s termalnom vodom La-Roche-Posay. Svakodnevno vlaži i smanjuje osjetljivost kože. Sadrži hidrolipide, novu generaciju molekula koje vežu vodu. Prirodno se integriraju u epidermis, a njihova jedinstvena svojstva koži omogućuju da upija vodu i otpušta je. Hidrolipidi u njezi HYDREANE, natopljeni termalnom vodom La Roche-Posay, prodiru u kožu, te joj daju potrebnu vlagu i postupno smanjuju osjetljivost kože. Klinička istraživanja dokazala su da Hydreane njega smanjuje osjetljivost kože za 73% u 4 tjedna. Nakon 4 tjedna svi znakovi osjetljive kože su smanjeni: zatezanje, crvenilo, škakljanje, peckanje, svrbež. Hydreane njega je dostupna u dvije teksture koje osiguravaju ugodu uporabe i osjećaj svježine na koži: u bogatoj za suhu i vrlo suhu kožu te u laganoj za normalnu i mješovitu kožu. Preporučena cijena je oko 74,80 kuna.

2.Umirivanje lica i tijela - idealna dopuna u svakodnevnoj rutini njege je Termalna voda, jedina termalna voda prirodno bogata selenom koji održava prirodnu ravnotežu ljudskog tijela, štiti stanice od oksidacijskog stresa, sprečava prerano starenje kože te pomaže u liječenju brojnih bolesti kože (atopijski dermatitis, ekcemi, psorijaza, ožiljci i opekline).
Nudi višestruke mogućnosti uporabe u svakodnevnoj rutini čišćenja i njege svih tipova kože pa i najosjetljivije:

- ublažava i umiruje crvenilo (sunce, iritacije, ...)
- zaokružuje rutinu čišćenja
- umiruje svrbež
- ubrzava zacjelivanje
- osvježava u ljetnim mjesecima ili nakon sporta
- umiruje kožu nakon depilacije ili bijanja
- nakon kozmetičkih zahvata
- kod mijenjanja pelena kod beba.

Cijena je oko - 26,15 kuna.

3.Njega tijela s Lipikar Lait Zbog jedinstvene formule obogaćene lipidima iz karite maslaca, LIPIKAR LAIT trenutačno i dubinski obnavlja suhu kožu tijela te joj vraća osjećaj iznimne ugode i elastičnost bez masnog traga. Niacinamid čuva zaštitni sloj kože i umiruje osjećaj zatezanja. Klinički dokazana visoka tolerancija ne ozljeđuje osjetljivu suhu kožu i ponovno uspostavlja normalnu vlažnost kože. Cijena je oko 97,20 kuna.