ZABORAVLJA JESTI

Premršava Angelina preživljava sa samo 600 kalorija dnevno?

23.11.2011 u 09:55

Bionic
Reading

Nakon što je sina Paxa odvela u posjet rodnom Vijetnamu, glumica Angelina Jolie je na aerodromu prilikom povratka kući sve prisutne iznenadila svojom mršavom pojavom, a mnogi su zaključili i da je lijepa glumica mršavija no ikada

Odjevena u crvenu haljinu s tankim naramenicama i naglašenim strukom, Angelina Jolie je na aerodromu u Vijetnamu pokazala mršavu figuru i nevjerojatno koščate ruke, a kosti su joj se nazirale čak i na leđima. Strani mediji pišu da je Angelina izgledala 'bolesno mršavo' te se nagađa da slavna glumica ima svega 45 kilograma na metar i 70 centimetara visine.

Osim toga, šuška se da Angelina rijetko kada pojede cijeli obrok te da često zaboravlja jesti. Magazin Grazia tvrdi pak da Angelina preživi dan sa svega 600 kalorija, koliko ih imaju dvije zdjelice žitarica s mlijekom. 'Poznato je da Angelina započinje dan samo sa žlicom kokosovog ulja i šakom žitarica. No ono što najviše zabrinjava je to da je Angelina toliko zaposlena da često zaboravlja jesti', otkriva anonimni izvor za magazin Grazia.

Nerijetko se događa da lijepa glumica preskoči ručak te samo na brzinu pojede nekoliko badema i koji gumeni bombon, a često joj je glavni obrok u danu proteinski napitak. Za večeru ponekad zna pojesti odrezak i popiti čašu crnog vina.

Angelina je često znala drastično mršavjeti za vrijeme teških i emocionalno bolnih perioda u životu. Tako je 2007. godine jako smršavjela nakon majčine smrti. No ovoga puta se razlogom njezine vidno premršave figure smatra ubrzan način života, konstantne i brojne obaveze, djeca, česta putovanja te, naravno, veza s glumcem Bradom Pittom.

Iako je nedavno sam Brad izjavio da je njihova veza jača i čvršća no ikada, magazin Grazia tvrdi: 'Uz karijeru, Brada i šestoro djece, Angelina ima previše obaveza te je pod velikim stresom. Ona je tip osobe koji pod stresom jednostavno prestaje jesti te mršavi. Mnogi su zabrinuti za njezino zdravlje te je mole da više jede. Sama Angelina nastoji ne mršavjeti, no nažalost nikako se ne može udebljati.'