ŠLJOKICE NA POLITIČARKI

Premijerka Finske potpuno oduševila modnom kombinacijom za glazbeni festival

17.08.2022 u 08:46

Bionic
Reading

Finska premijerka Sanna Marin ne krije da je velika ljubiteljica glazbenih festivala, a tada si da oduška i u modnom smislu te potpuno oduševi javnost, pogotovo mlađu populaciju

Sanna Marin, 36-godišnja finska premijerka koja kad je 2019. prisegnula na dužnost predsjednice vlade sa svoje 34 godine postala najmlađa premijerka na svijetu posjetila je popularni festival glazbe u Helsinkiju.

Marin je postala viralni hit svojom Twitter fotografijom na kojoj pozira s prijateljicom, a posebnu pažnju privukla je modnom kombinacijom u kojoj se uputila na Flow Music Festival. Za ovu prigodu premijerka je odabrala šljokastu mini haljinu koju je poput modne profesionalke stegnula crnim kožnim remenom i tako naglasila struk. Kombinirala ju je crnim niskim čizmicama u kojima je mogla neometano plesati cijelu noć te uparila crnom pismo torbicom.

Poput mnogih sudionika festivala, i Sanna je stavila velike sunčane naočale na lice koje su skoro pa obavezni dodatak na takvim događanjima.

Zanimljivo je da strani mediji pišu kako se haljina finske premijerke na internetu može se kupiti po cijeni od samo osam eura, odnosno oko 60 kuna.

Finska mlada političarka prije samo mjesec dana bila je u publici još jednog festivala, a tada je na sebe odjenula vruće hlačice i pokazala se u pravom rokerskom izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli.

  • +4
Sanna Marin Izvor: EPA / Autor: KIMMO BRANDT