MIRELA PRISELAC - REMI:

'Premijer Milanović je kao Houdini'

12.03.2013 u 21:33

Bionic
Reading

U razgovoru za 24sata pjevačica Mirela Priselac poznatija kao Remi otkrila je, među ostalim, koji ju je od domaćih političara posebno nasmijao, te kako uspijeva držati privatan život podalje od medija

'Premijer Milanović nam je kao Houdini. Dugo ga već nisam vidjela u medijima, brod tone, a njega nema. Linić mi je isto smiješan s pričom o dopuštenim minusima na računu. Zapravo, naši su mi političari više tragikomični. S naglaskom na tragično', odgovorila je Remi na pitanje koji ju je političar u posljednje vrijeme najviše nasmijao.

Pjevačica benda Elemental najavila je i skorašnji izlazak šestog studijskog albuma kazavši kako treba dovršiti još nekoliko pjesama, no da su, što se tiče zvuka, uspjeli pomaknuti vlastite granice.

Na pitanje koje za mnoge predstavlja svojevrsni misterij, a to je kako joj od ruku polazi sakriti vlastiti privatni život od brojnih medijskih znatiželjnika, odgovara: 'To je vrlo jednostavno ako ne želiš. Dovoljno je reći ne ako te netko pita može li te fotografirati s dečkom'.