DOČEK U SESVETSKIM SELIMA

Prelijepa supruga Matea Kovačića očarala u bijelom

18.07.2018 u 14:06

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, nogometaš Real Madrida, dočekan je poput pravog heroja u svojim Sesvetskim Selima, a podrška mu je, kao i uvijek, bila lijepa supruga Izabel

Mateo Kovačić jučer je stigao u svoju župu na misu koja je u 18.30 počela u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj je nekad bio ministrant. Ondje je bila i njegova supruga Izabel, s kojom se upoznao upravo u toj crkvi.

Nakon mise u Sesvetskim Selima organizirano je slavlje na kojem se družio sa svojim sumještanima.

  • +17
Mateo Kovačić u Sesvetskim Selima Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

Baš kao i na večeri u čast srebrnih Vatrenih, održanoj u jednom zagrebačkom restoranu u podsljemenskoj zoni, gdje je slavlje potrajalo do dugo u noć, zgodna Izabel bila je pomno dotjerana.

Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Atraktivna plavuša plijenila je poglede u romantičnom izdanju, odlučivši se za bijelu boju od glave do pete, a i ovoga puta je izostavila bujne valove koji su postali njezin zaštitni znak i zbog kojih su je uspoređivali i s lijepom Kolumbijkom Shakirom te slavnom divom Beyoncé.

  • +3
Izabel Kovačić i Vanja Modrić bodre muževe iz lože Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Par se upoznao još dok su bili djeca u crkvi u kojoj je danas proslavljeni nogometaš Real Madrida bio ministrant, dok je Izabel pjevala u crkvenom zboru. Bilo je to prije osam godina, a prošle godine u lipnju stali su pred oltar i organizirali glamurozno vjenčanje u Zagrebu.