LJUBAV IZ MLADIH DANA

Ovi su Vatreni svoje srodne duše pronašli još kao tinejdžeri

18.07.2018 u 06:50

Bionic
Reading

Većina naših srebrnih reprezentativaca u dugogodišnjim je ljubavnim vezama, a mnoge od njih započele su još u srednjoškolskim danima da bi na koncu završile brakom. Evo tko su Vatreni koji su svoje partnerice pronašli još kao tinejdžeri

Da nogometaši rano stupaju u brak, to nije neka tajna, no splet okolnosti doveo je do toga da u ovoj generaciji Vatrenih ima mnogo reprezentativaca koji su svoje partnerice upoznali još kao vrlo mladi. S istim su djevojkama ostali do dan danas, a mnogi od njih odavno su uplovili i u bračne luke.

Jedan od parova koji je svoju romansu započeo vrlo rano čine Ivan i Josipa Perišić. Naime, simpatični 29-godišnjak svoju je suprugu Josipu upoznao još u srednjoj školi, u kojoj su zajedno sjedili i u klupi. Iako praktički dječja, ljubav je potrajala, pa su je okrunili brakom, u kojem su 2012. dobili sina Leonarda, a potom i kćerkicu Manuelu.

.. 🇮🇹👌🏼 #Capri ..

Objavu dijeli Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Ova četveročlana obitelj trenutno živi u Italiji, u kojoj Perišić igra za Inter Milan. Svaki slobodan trenutak Ivan posvećuje voljenoj i djeci, pa ih tijekom ljetne stanke često znamo vidjeti u Dubrovniku.

  • +12
Ivan Perišić sa suprugom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubav iz mladih dana do danas su održali i Josip Pivarić i njegova Božica. Upoznali su se kad je njemu bilo 19, a njoj 17, na jednom tulumu u Kašini. Bili su u vezi tri godine prije no što su razmijenili bračne zavjete u lipnju 2011. Dvije godine poslije rodila im se kći Lorena, a 2015. sin Matej. Paralelno s majčinstvom i trudnoćom, Božica je uspjela diplomirati predškolski odgoj na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu.

Lagana šetnja...👨‍👩‍👧‍👦

Objavu dijeli Josip Pivarić (@josip_pivaric19)

#vacationmode #myloveandme

Objavu dijeli Josip Pivarić (@josip_pivaric19)

I naš stasiti vratar Danijel Subašić može se pohvaliti atraktivnom podrškom s tribina. Za njega najviše navija njegova partnerica Antonija Bozza, s kojom je već dugih 16 godina. Antonija i Danijel upoznali su se kao tinejdžeri, a njihova ljubav bila je jača od svih prepreka koje su im se našle na putu.

U jednom od intervjua koji je dao tijekom Svjetskog prvenstva istaknuo je kako je odmah znao da je Antonija ona prava. I nije bio u krivu jer lijepa crnka, diplomirana pedagoginja, i Subašić i danas su skladan par. Zajedno žive u Monte Carlu, gdje on igra za tamošnji nogometni klub Monaco. U pauzama od nogometnih sezona vraćaju se u Zadar, u kojem imaju stan.

Nevjerojatnu ljubavnu priču iz mladih dana kriju Mateo i Izabel Kovačić. Par se upoznao još dok su bili djeca u crkvi u kojoj je danas proslavljeni nogometaš Real Madrida bio ministrant, dok je Izabel pjevala u crkvenom zboru. Bilo je to prije osam godina, a prošle godine u lipnju stali su pred oltar i organizirali glamurozno vjenčanje u Zagrebu.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Najjači zabavljač aktualne reprezentacije Šime Vrsaljko krije i drugačiju stranu sebe. Privatno je vrlo smiren i već godinama vjeran istoj djevojci. Svoju Mateu upoznao je kao tinejdžer, a prošle godine su se vjenčali.

Kao kruna ovog dugogodišnjeg odnosa, početkom lipnja ove godine, dok je Vrsaljko već bio na pripremama za Rusiju, na svijet je došao sinčić Bruno.

❤️😘

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

  • +28
Slavlje u Okrugljaku Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL