U SREDIŠTU PAŽNJE

Prekrasnom haljinom modno potukla ostale uzvanice

27.10.2016 u 16:07

  • +2

Gwyneth Paltrow

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Neupitan smisao za modu slavna Gwyneth Paltrow pokazala je na madridskom crvenom tepihu u zanimljivoj kreaciji s potpisom talijanske modne kuće Gucci

Na madridski crveni tepih glamurozne zabave magazina Elle 44-godišnja Gwyneth kročila je u haljini kojom je uspjela modno potući ostatak zvjezdanih uzvanica.

Spomenuta haljina djelo je modnog vizionara Alessandra Michelea na čelu modne kuće Gucci, koja posljednjih sezona bilježi ogromnu popularnost i rast prodaje.

Da je riječ o Alessandrovoj kreaciji, sasvim je jasno na osnovi specifičnog dizajna haljine u znaku modnog maksimalizma.

Seksepilan a istovremeno iznimno elegantan izgled na crvenom tepihu Gwyneth je ostvarila zahvaljujući kreaciji od prozirne tkanine s dodatkom baršunastih detalja u formi prugastog printa u donjem dijelu, dok je detalj grimiznog cvijeta lotusa od baršuna prekrivao grudi, no ne i činjenicu da je Gwyneth ispod haljine nosila samo gaćice visokog struka.

Osim trendovskog baršuna koji je ukrašavao još jedan u nizu jedinstvenih modela Alessandra Michelea, istaknuo se detalj rukava stvorenih od mnoštva malih volana i porubi ukrašeni presijavajućim crnim ukrasima.

Haljinu kojom je uspjela modno nadmašiti zvjezdane uzvanice na crvenom tepihu Gwyneth je naglasila presijavajućim visećim naušnicama i narukvicama brenda nakita Tous, čija je ove godine postala službena ambasadorica.

S minimalnim make-upom, raspuštenom kosom na razdjeljak i jedinstvenom Alessandrovom haljinom Gwyneth je dokazala visoki modni status po pitanju svečanih izdanja na crvenom tepihu.