BEZVREMENSKA LJEPOTA

Prekrasnoj Angelini Jolie šminka zaista nije potrebna

18.09.2015 u 14:35

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Angelina Jolie karijeru je usmjerila iza kamera pa se sve više bavi režiranjem filmova, ali je aktivna i kao UN ambasadorica dobre volje

Lijepa 40-godišnja glumica posjetila je premijera Kambodže, Hun Sena, budući da tamo snima film o aktivistu za ljudska prava Loung Ungu. Angelina je već godinama povezana s tom zemljom, a njome je fascinirana otkad je tamo snimala ulogu slavne Lare Croft 2001. Godinu dana kasnije posvojila je sina Maddoxa, koji je tada imao samo sedam mjeseci.

Krhka i lijepa Angelina djeluje kao da se nije previše šminkala za susret s Hun Senom, a kosu je jednostavno raspustila i zabacila unatrag. Odabrala je jednostavnu odjeću pa je uz Saint Laurent crne uske hlače, odjenula bijelu lepršavu bluzu s izvezenim detaljima. K tome je dodala popularne štikle u nude boji, ovog puta s potpisom poznatog Christiana Louboutina.

Crne hlače jedan su od omiljenih komada Angeline Jolie, a za važan sastanak nije se pojavila u potpuno tamnoj kombinaciji, što inače također rado nosi.

Nakon što je utjelovila lik Lare Croft, Angelina je postala simbol za jednu od najljepših i najsekspilnijih žena na svijetu.

U nedavnom intervjuu za CBS rekla je voditelju Bobu Simonu da sebe nikada nije vidjela kao klasičnu ljepoticu niti previše razmišlja o tome da je smatraju jednom od najljepših žena na svijetu: 'Dokle god Brad misli da sam lijepa, to je u redu. Ne budim se ujutro i ne razmišljam o tome koliko sam lijepa, već želim postati još pametnija i tome želim naučiti svoje kćeri', rekla je.