ZIMSKA AKCIJA

Pregledajte svoj VW, Audi, Seat ili Škodu za 1 kunu

03.10.2012 u 13:36

Bionic
Reading

Od 15. listopada do 31. prosinca 2012. u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima traje Zimska servisna akcija s brojnim pogodnostima za vozače

U ponudi je sve što je potrebno za ugodnu i sigurnu vožnju. Prije svega, tu su zimske gume (Continental, Semperit, Mabor, Barum), a svima koji žele osvježiti izgled svog vozila, nudi se širok izbor atraktivnih aluminijskih naplataka i kompleta kotača (naplatak+guma) te brojna dodatna oprema, kao i ukrasni elementi za interijer/eksterijer vozila.

Također u Zimskoj servisnoj akciji možete pronaći bogatu ponudu atraktivnih prigodnih poklona, a zaljubljenici u aktivni odmor mogu se potpuno opremiti prikladnim krovnim nosačem ili nosačem za skije, dok će duga putovanja bit će ugodnija i sigurnija s navigacijskim i hands-free sustavima.

Od preventivnih pregleda u akciji je pregled vozila za simboličnu jednu kunu, koja uključuje točke poput: provjera signalizacije, provjera uređaja za pranje stakala (uklj. podešenost mlaznica), provjera metlica brisača, provjera stanja, profila i tlaka u gumama, provjera sistemskih tekućina (rashladna tek., tek. za stakla, tek. za kočnice + datum, zadnje zamjene kočione tek.), provjera razine ulja, provjera vjetrobranskog stakla i provjera obavezne opreme (prva pomoć, komplet žarulja, reflektirajući prsluk).

U ponudi je i besplatna provjera stanja akumulatora, dok je za vlasnike vozila starijih od četiri godine pripremljena ponuda servisnih paketa u Servisu 4plus po povoljnim cijenama, kao što su servisi i zamjene - ulja, zupčastog remena i pumpe za vodu, kočionih obloga, kočionih obloga i diskova, zamjene amortizera, stražnjeg ispušnog lonca, svječica, metlica brisača, generatora izmjenične struje, seta spojke, poluosovine, homokinetičkog zgloba.