Dove Men+Care

Predstavljamo priručnik za održavanje modernog muškarca

20.05.2014 u 10:52

Bionic
Reading

Vanjski sloj muškarca dizajniran je da izdrži uobičajene utjecaje okoline. No uobičajeni proizvodi za čišćenje mogu isušiti vanjski sloj. Zato gelovi za tuširanje Dove Men + Care čiste muškarca i pomažu pri zaštiti kože od isušivanja. Sada vanjski sloj muškarca može izdržati i višestruki napad. Njega kože uključena.

Dove Men+Care - gelovi za tuširanje

Gelovi za tuširanje za tijelo i lice Dove Men+Care sadrže patentiranu tehnologiju micromoisture koja se klinički dokazano bori protiv suhe kože, a djeluje već prilikom nanošenja na kožu. Gel za tuširanje Aqua Impact, stvoren posebno za kožu muškaraca, s morskim mineralima i svojim okrepljujućim mirisom pruža rashlađujući udar aktivne svježine, ostavljajući kožu čistom i hidratiziranom. Potražite i ostale četiri varijante gelova za tuširanje Dove Men+Care: Clean Comfort, Extra Fresh, Fresh Awake i Sensitive Clean.

Dove Men+Care - antiperspirant dezodoransi

Naravno, tu su i varijante antiperspirant dezodoransa, koji spajaju snažne antiperspirant sastojke i inovativnu tehnologiju; 1/4 hidratantne kreme, za 48-satnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa istovremeno ostavljajući osjećaj ugode na koži.

Pronađite svoj omiljeni antiperspirant dezodorans Dove Men+Care: Clean Comfort, Cool Fresh, Aqua Impact, Invisible dry, Silver Action.