suho ili istovremeno suho i mokro čišćenje

Predstavljamo najnoviji usisavač i perač (1 i 2u1): Roomba Combo serija i8!

26.05.2023 u 14:34

Bionic
Reading

U skladu s inovacijom na kakvu smo navikli, iRobot ponosno predstavlja svoj najnoviji proizvod – Roomba Combo serije i8!

Roomba Combo serije i8! Roomba Combo serije i8 robotski usisavač + perač dizajniran je za suho ili istovremeno suho i mokro čišćenje podova, uz jednostavno mijenjanje spremnika. Ovisno o tome koji Roomba Combo spremnik ubacite vaš će robot automatski otkriti je li vrijeme za usisavanje ili istovremeno usisavanje i brisanje podova. Roomba Combo i8 robotski usisavač i perač ne samo da ima 10x veću snagu usisavanja od Roomba serije 600, već i jedinstvenu inteligenciju koju pruža operativni sustav iRobot OS koji uči vaš dom i prilagođava se vašim rutinama kako bi vam omogućio iskustvo čišćenja potpuno prilagođeno vama i vašim navikama.

Koristi krpe za višekratnu upotrebu koje se mogu prati u perilici. Bočnom četkom za čišćenje čisti zidove i kutove te s automatskom glavom za čišćenje podesivom po visini prilagođava se različitim vrstama podova, a s dvostrukim gumenim valjcima za sve vrste površina sprječava da se dlake i dlake kućnih ljubimaca zapetljaju oko valjaka te koristi sustav pranja koji održava podove sjajnima i čistima. Visoko učinkoviti filtri koji zadržavaju do 99% prašine veličine do 1 mikrona osiguravaju manje prašine čak i na namještaju.

Roomba Combo i8+ je prošireni model koji dolazi s Clean Base® sustavom za automatsko pražnjenje spremnika koji do 60 dana pohranjuje usisanu prljavštinu i ostatke u AllergenLock™ vrećice, što znači da ne morate razmišljati o usisavanju mjesecima.

Pametniji način čišćenja:

Za inteligentno čišćenje koje pokreće operativni sustav iRobot OS, robotski usisavač i perač Roomba Combo i8 uči raspored vašeg doma zahvaljujući Imprint® mapping tehnologiji pametnog mapiranja prostora. Čišćenje možete započeti putem aplikacije iRobot Home ili jednostavnom naredbom svom glasovnom asistentu (Alexa i Siri), a vaš će robot intuitivno i precizno čistiti gdje i kako želite. Korisnici također mogu postaviti "Zone bez pranja" kako bi izbjegli područja koja ne žele prati, čistiti određene prostorije po imenu i ciljati određena područja poput "oko kauča" ili „ispod stola“.

Nicolas Meurger, potpredsjednik prodaje iRobota izjavio je: “Roomba Combo serije i8 predstavlja proširenje naše linije Combo robota za usisavanje i pranje. Znamo da su potrebe svakog potrošača jedinstvene. Roomba Combo i8+ nudi im robotski usisavač i perač s izvrsnim učinkom čišćenja, vrijednošću i personalizacijom koji vam omogućuje da čistite kada, gdje i kako želite.”

Roomba Combo i8(i8178) dostupna je po maloprodajnoj cijeni od 599,90 € te Roomba Combo i8+(i8578) koja sadrži dodatnu bazu za automatsko pražnjenje spremnika dostupna je po cijeni od 799,90 €.

Roombe se može kupiti na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split, te kod ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Emmezeta, Sancta Domenica, Svijet medija, eKupi, Bazzar.