MJESEČNI HOROSKOP

Pred Rakovima su burna ljubavna zbivanja dok će se crv ljubomore zavući u veze Blizanaca; Strijelci će poboljšati materijalne prilike, a Jarčevima slijede ugodna iznenađenja

01.12.2021 u 06:28

Bionic
Reading

Blizanci će osjećati da s partnerom nisu na istoj valnoj duljini, a crv ljubomore zavući će se u neke veze. Rakove očekuju zanimljiva, pa i burna ljubavna zbivanja. Lavovi će osjećati potrebu da se dokažu kao sposoban i marljiv radnik, što će im i poći za rukom. Kod Vaga u dugim odnosima moguće su napetosti dok Škorpione na intimnom planu očekuju ugodna iskustva. Strijelcima je nakon 19. izvjesno poboljšanje materijalnih prilika, a i Jarčeve u drugoj polovini mjeseca očekuju poslovne prilike na koje su dugo čekali, ali i mogućnost promjene posla

Ovnovi u vezi češće će se prepirati, osobito u drugom dijelu mjeseca. Oboje će imati potrebu voditi glavnu riječ pa će biti teško postići dogovor. Samcima će prva polovica mjeseca biti pogodna za flert, no nakon 19. pooštrit će im se kriteriji pa će im biti izazov pronaći osobu vrijednu pažnje. Vrhunska koncentracija koja će ih pratiti u prvoj polovici prosinca olakšat će im učenje i pobrinuti se da postižu zavidne uspjehe prilikom polaganja ispita. Vladavina Jarca nakon 22. istaknut će ambicioznost.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +43
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: EPA / Autor: JEAN-PAUL PELISSIER / POOL

Bikovi nemaju razloga biti nezadovoljni. Unatoč nesuglasicama, odnos s voljenim bit će prisan, posebno u drugom dijelu prosinca. Razdoblje nakon 22. donosi sudbonosne promjene pa će za parove to značiti zaruke ili novosti o dolasku prinove dok bi samce zvjezdane vibracije mogle ponovno spojiti s bivšom ljubavi. Pažnja će im biti usmjerena na financije. Neće biti zadovoljni stanjem na računu, kao ni raspolaganjem kućnim proračunom, pa će pokušati navesti ukućane da se zajedno suzdrže od većih troškova.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci će osjećati da s partnerom nisu na istoj valnoj duljini. Imat će različite želje i poglede na svijet pa će im biti teško planirati budućnost i donositi odluke. Crv ljubomore zavući će se u neke veze i prouzrokovati napetosti. Na poslovnom planu sve će im biti teško i naporno. Manjak energije, umor i slaba koncentracija ometat će i u radu pa će češće griješiti. Novčana pitanja dolaze u prvi plan nakon 22.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +11
Angelina Jolie u horoskopu je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Maciel/Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakove očekuju zanimljiva, pa i burna ljubavna zbivanja. Zaljubljivi su i željni pažnje, no potražit će je na pogrešnom mjestu. Mogli bi se zaljubiti u nekoga tko je pogrešan izbor za njih. Obaveza je mnogo, no krasit će ih velika energija pa će se dobro nositi s njima. Nakon 14. mogući su problemi s koncentracijom. Žele li ostvariti uspjeh, morat će pokazati da su spremni na suradnju.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lavovi u vezi će se osjećati sigurno. Iako neće biti osobito romantični, voljenom će pokazivati ljubav pružajući mu podršku i pomažući mu u svakodnevnim obavezama. Samci bi se mogli upustiti u vruću uredsku romansu. Ako se susretnu s izazovom, neće odustati dok ga ne riješe. Osjećat će potrebu da se dokažu kao sposoban i marljiv radnik, što će im i poći za rukom. Krajem godine moguća je ponuda koju nisu očekivali, no koja će ih navesti na razmišljanje.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Jennifer Lopez je Rak, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevice u vezi dobro će se slagati s voljenim. Privlačit će ih pomisao na kupnju ili uređenje doma. Nakon 13. moguće su manje trzavice, no svađe će biti kratkog daha. I samci se imaju čemu radovati jer će nedavno poznanstvo prerasti u kvalitetan odnos. Na poslu će se previše zamarati nevažnim detaljima, što će im na koncu oduzeti previše vremena pa su moguća kašnjenja. Nakon 14. pametnije će raspolagati vremenom i energijom.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Kod Vaga u dugim odnosima moguće su napetosti. Razlike u mišljenju udaljit će ih od partnera, a najviše će se sukobljavati oko pitanja vezanih za djecu, novac i kućanstvo. Partner će smatrati da previše troše i da trebaju racionalnije raspolagati novcem. Samcima početak mjeseca donosi priliku za flert. Dobro će se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju interakciju s okolinom i terenski rad. Nakon 22. mnogi će se baviti mišlju o preuređenju stana i kupnji novog namještaja.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +15
Dakota Johnson je Vaga, rođena je 4. listopada 1989. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Škorpione na intimnom planu očekuju ugodna iskustva. S voljenim će se solidno slagati i o svemu razgovarati, a mnogi parovi kovat će planove. Upravo ovog mjeseca moguće su zaruke ili odluka o zajedničkom useljenju. Samcima zvijezde spremaju nove susrete, a posebno uzbudljivi bit će zadnji dani u godini. Financijska situacija nije idealna, no neće znati što poduzeti. Nakon 22. poboljšavaju se odnosi s okolinom.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +11
Matthew McConaughey je Škorpion, rođen je 4. studenog 1969. Izvor: Profimedia / Autor: New Line Cinema / Pacific coast news / Profimedia

Strijelci će biti zadovoljni skladnim odnosom s voljenim, a ni pokoja ljubavna svađa neće im umanjiti sreću. Zajedničko useljenje ili planiranje zaruka bit će logičan korak za mnoge parove. Samci neće olako ulaziti u nove veze. Posjedovat ćete mnogo optimizma i elana pa vam neće biti problem odraditi svoj dio posla. Dobra koncentracija u prvom dijelu mjeseca omogućit će vam da brzo riješite sva zaduženja. Nakon 19. izvjesno je poboljšanje materijalnih prilika. Moguća je isplata božićnice ili bonusa dok neke očekuje povećanje plaće.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pred Jarčevima samcima su nove ljubavne prilike dok bi parovi mogli okruniti svoju ljubav zarukama. Ako su nedavno raskinuli vezu, u drugom dijelu mjeseca postoji mogućnost pomirenja. Iako u prvom dijelu mjeseca neće ostvariti značajnije uspjehe, to ne znači da neće biti dobri u svom poslu. Nakon 22., kada počinje njihova vladavina, očekuju ih prilike na koje su dugo čekali, ali i mogućnost promjene posla.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia

Kod Vodenjaka će naglasak biti na prošlosti. Shvatit će da ne mogu krenuti dalje dok ne ostave iza sebe ono što ih muči, a neki bi se mogli pomiriti s bivšim. U prvom dijelu mjeseca mogući su manji nesporazumi u radnom okolišu, no nakon 14. poboljšat će odnose sa suradnicima. Neki će krajem godine početi zarađivati od dodatnog posla.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: GHOST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ribe će uživati u aktivnom načinu života ispunjenom zanimljivim razgovorima i susretima. Ako su u vezi, neće izbjeći trzavice. No pokoja gruba riječ ili povišen ton neće ugroziti odnos s voljenim jer će im biti iznimno naklonjen. Očekuje ih mnogo posla. Često će odrađivati prekovremene sate i mučiti muku s rokovima, za što će krivci biti rastresenost i loša organizacija. U drugom dijelu mjeseca polako će pohvatati konce pa će biti učinkovitiji i brži. Posljednja dva tjedna u godini obilježit će održavanje važnih sastanaka i odlazak na božićne domjenke.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Rihanna je Riba, rođena je 20. veljače 1988. Izvor: Profimedia / Autor: shotbyjuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia