TJEDNI HOROSKOP

Pred Ovnovima su bračne i poslovne trzavice, Blizancima se smiješi povećanje plaće, a za Lavove je ovo pogodno vrijeme za zavođenje

11.07.2022 u 06:55

Bionic
Reading

Ovnovi neće izbjeći bračne, ali ni poslovne trzavice, bit će nestrpljivi, tvrdoglavi i nespremni priznati svoje pogreške. Bikovi će rado izlaziti i pritom se dobro zabavljati. Blizancima se poboljšava financijska situacija i moguće je povećanje plaće. Lavovi su privlačni i šarmantni pa je ovo vrijeme pogodno za zavođenje. Djevice će biti pomalo nesigurne i sklone posesivnom ponašanju. Strijelci će se suočavati s kašnjenjima i odgodama, a Jarce će velike ambicije poticati da se dokazuju na poslu te će njihov trud biti zamijećen i nagrađen

Ovnovi neće izbjeći bračne trzavice, no svađe će biti kratkog daha. Neće se moći dugo ljutiti na partnera, a za očuvanje sklada uvelike će biti zaslužna njegova strpljivost i visok prag tolerancije. Moguće su trzavice u poslovnim odnosima. Bit će nestrpljivi, tvrdoglavi i nespremni priznati svoje pogreške.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Keira Knightley je Ovan, rođena je 26. ožujka 1985. Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

Bikovi će rado izlaziti i pritom se dobro zabavljati. Netko koga upoznaju svidjet će im se zbog svojih životnih pogleda i širokih obzora. Uz njega će se osjećati opušteno i spontano. Njihova odlučnost i želja za uspjehom bit će na zavidnoj razini. Trebaju vjerovati u sebe i postavljati si visoke ciljeve, a jedina bi im prepreka na putu do uspjeha mogla biti nestrpljivost.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Venera u znaku Blizanaca pobrinut će se da samim Blizancima ne nedostaje pažnje i nježnosti. Partner će im na razne načine pokazivati koliko ih voli, a neki bi parovi mogli proslaviti zaruke. Samci će biti koketni i nježni. Pred njima je ljetna avantura koja će ispuniti njihove romantične čežnje. Poboljšava im se financijska situacija. Moguće je povećanje plaće dok će nekima honorarni poslovi ili pružanje turističkih usluga donijeti više novca no što su očekivali.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će se osjećati samouvjereno i sigurno u sebe, no povući će se ako osjete da im se netko želi približiti. Nisu raščistili neke odnose iz prošlosti pa se ne osjećaju spremno za novu vezu. Neki ugašeni odnosi dobit će novu priliku. U poslu će biti pravi profesionalci. Poštivat će rokove, ispunjavati obećanja i često obavljati zadatke koji ne spadaju u opis radnog mjesta. Isticat će se brzinom i snalažljivošću.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povoljno aspektirana Venera donosi Lavovima bogat društveni život i mnoge ugodne kontakte. Privlačni su i šarmantni pa je ovo vrijeme pogodno za zavođenje. Privlačit će ih spontani i opušteni ljudi s kojima će se moći dobro zabaviti. Poslovne prepreke usporit će ih u radu. Često će morati rješavati probleme i situacije koje nisu njihova krivica, no neće moći krenuti dalje dok im se ne posvete, što će ih frustrirati.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: MCLA@BROADIMAGE / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Djevice su pomalo nesigurne i sklone posesivnom ponašanju. Bit će u tijeku sa zbivanjima i dobro se snalaziti u nepredviđenim situacijama. Kolege će ih cijeniti pa će češće tražiti njihove savjete i mišljenje. Ugodni međuljudski odnosi doprinijet će porastu radne atmosfere, a potpora okoline mogla bi im pomoći u napredovanju.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Zendaya je horoskopska Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Vage samci uživat će u sadržajnom društvenom životu. Upoznat će mnoge zanimljive ljude, a pažnju će im zaokupiti simpatični stranac. Strast će biti toliko snažna da bi mogli početi održavati vezu na daljinu. Posvetit će se financijskim pitanjima, rješavanju mirovinskog statusa ili se raspitivati o najpovoljnijim uvjetima podizanja kredita. Komunikacija s bankama i financijskim institucijama neće uvijek protjecati glatko.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Kim Kardashian je Vaga, rođena je 21. listopada 1980. Izvor: Profimedia / Autor: HAKOP-A / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ugodni susreti, zabavni događaji i putovanja osvježit će svakodnevicu Škorpiona. Osjećat će da sve polako dolazi na svoje mjesto, a neočekivani susret mogao bi im vratiti vjeru u ljubav. Parovi će se dobro slagati, a to neće poremetiti ni povremene trzavice. Krase ih dobra koncentracija i jako pamćenje, ali i istančane socijalne vještine. Ako rade u turizmu ili ugostiteljstvu, ostavljat će sjajan dojam na goste i biti pohvaljeni za ljubazno ophođenje.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Strijelci se neće osjećati ugodno u društvu nepoznatih ljudi. Umarat će ih to što se moraju previše truditi ostaviti dobar dojam. Bit će zaokupljeni obavezama pa će zanemariti romantični aspekt veze. Malo će se toga odvijati po planu. Suočavat će se s kašnjenjima i odgodama, što će dovesti do stresa. Ne treba gubiti nadu i motivaciju, već se nastaviti truditi.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996. Izvor: Profimedia / Autor: TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako će provocirati sukobe, Jarci će prebacivati krivnju na partnera. Neće im biti lako preuzeti svoj dio odgovornosti za nastale poteškoće. Ulože li malo više truda i pokažu spremnost na komunikaciju, moglo bi doći do poboljšanja. Velike ambicije poticat će ih da se dokazuju na poslu. Bit će uvjereni da mogu postići više no što drugi misle pa će se potruditi to i dokazati. Rezultat će biti dobar, a trud zamijećen i nagrađen.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako su u vezi ili braku, do izražaja će doći potreba Vodenjaka za slobodom. Ne bude li je partner poštivao, moglo bi doći do razmirica. Samci će biti atraktivni i neodoljivi, no pokazat će se kao tvrd orah. Onaj tko ih želi zavesti morat će dokazati da misli ozbiljno. Neće podnositi kritike jer će ih smatrati napadom. Uvjereni da sve znaju najbolje, odbijat će dobronamjerne savjete. Neke okolnosti i situacije uvjerit će ih da tome ipak nije slučaj. Nije slabost priznati da je ponekad potrebna pomoć.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: AVENTURIER PATRICK/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Ribe u dugoj vezi razmišljat će o zarukama i braku. Samci će uživati u flertu, a veza u koju se upuste mogla bi se brzo razviti u kvalitetan i postojan odnos. Porast energije omogućit će im da privedu kraju većinu obaveza i prije završetka radnog vremena. Do izražaja dolaze njihova kreativnost i dobra koordinacija pa će se sjajno snalaziti u poslovima vezanim za umjetničko izražavanje, sport ili rad rukama.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
Jessica Biel je Riba, rođena je 3. ožujka 1982. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia