TJEDNI HOROSKOP

Pred Lavovima je pogodno vrijeme za traženje povišice ili novog posla, Jarčevi će biti iznimno privlačni, a popularnost Riba je na vrhuncu

27.12.2021 u 06:38

Bionic
Reading

Bikovi i Djevice ove dane provest će u vedrom raspoloženju, baš kao i Škorpioni te će ispratiti godinu u odličnom raspoloženju. Rakovi će biti nezadovoljni, a neki će početi razmišljati o promjeni posla ili čak karijere. Lavovima je zato pogodno vrijeme za traženje povišice ili novog posla. Strijelce bi početkom godine moglo neugodno iznenaditi stanje na računu. Jarčevi će biti iznimno privlačni i puni samopouzdanja, a na poslu će učvrstiti poziciju ili se izboriti za napredovanje. Popularnost Riba je na vrhuncu, a kolege će ih voljeti i čuvati im leđa

Do izražaja će doći naglost i burni temperament Ovnova. Nedostajat će im samokontrole, što će unositi nemir u kućno okruženje. Sam kraj godine provest će u vedrom raspoloženju i dobro se zabaviti. Ni na radnom mjestu neće imati takta. Otvoreno će izražavati mišljenje i neslaganje sa šefovim odlukama, no takvo ponašanje moglo bi im se obiti o glavu.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: EPA / Autor: JEAN-PAUL PELISSIER / POOL

Zadnji dani u godini Bikovima će biti obilježeni smijehom, zabavom i sklapanjem novih poznanstava. Najbolje će se provesti oni koji su nekamo otputovali na doček Nove godine. Slobodni Bikovi mogli bi ostvariti flert od kojeg će imati velika očekivanja. Postizat ćete zapažene poslovne uspjehe i bez mnogo truda, a posebno zadovoljni bit će ugostitelji, turistički djelatnici i oni koji posluju s inozemstvom.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: EPA / Autor: PETER FOLEY

Blizanci se neće dobro slagati s nekim članovima obitelji, a česta prepucavanja unijet će nemir u njihov dom. Ako su slobodni, privlačit će ih osobe koje su pogrešan odabir. Trebali bi izbjegavati rizične pothvate i igrati na sigurno. Neke poslovne suradnje mogle bi se naći na kušnji zbog razlike u mišljenjima i viziji.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Angelina Jolie u horoskopu je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: COLEMAN-RAYNER / COLEMAN-RAYNER / PROFIMEDIA

Iako Rakovi žele svakome ugoditi, to neće uvijek biti moguće. Shvatit će da ugađanjem drugima na neki način zakidaju sebe, što će dovesti do nezadovoljstva. Poslovne okolnosti neće proći bez problema. Rezultati će ovisiti o mnogim faktorima, a ponajviše o pomoći radne okoline. Moraju stoga pokazati više spremnosti na suradnju. Neki će početi razmišljati o promjeni posla ili čak karijere.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Elon Musk je Rak, rođen je 28. srpnja 1971. Izvor: Profimedia / Autor: Peter Brooker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pospremanje stana i priprema hrane za blagdane prilično će izmoriti Lavove, ali neće se žaliti. U dugim vezama doći će do manjeg zasićenja, no na Staru godinu dobit će priliku probuditi vatru. Na poslu će vladati stresna i užurbana atmosfera, no to neće utjecati na radni učinak. Dokazat će da dobro funkcioniraju u nepovoljnim okolnostima i time steći bolji status. Pogodno je vrijeme za traženje povišice ili novog posla.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Eric Bana je Lav, rođen je 9. kolovoza 1968. Izvor: Profimedia / Autor: Rachel Luna / Getty images / Profimedia

Ove dane Djevice će provesti u vedrom raspoloženju. Parovi će unatoč manjim nesuglasicama očuvati sklad, a odlazak na putovanje bit će sjajna prilika da rasplamsaju strasti. Samci će uživati u flertu i zavođenju. Uživaju dobru reputaciju na poslu, no treba paziti da je ne ugroze pokojom ishitrenom reakcijom ili nesmotrenom izjavom. Maštovite ideje donose uspjeh onima koji se bave dizajnom, modom i ljepotom.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zauzete Vage će se češće prepirati. Osjećat će da im dragi ne posvećuje dovoljno pažnje, no ne bi trebali mu na to ukazati vikom ili ucjenama. Iskrena komunikacija bit će najbolji način da izbjegnu bračne trzavice. Borit će se s umorom i niskom koncentracijom, što će im otežati izvršavanje zadataka. Kasnit će s rokovima i zaboravljati na dogovore, a to će im stvarati grižnju savjesti.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Dakota Johnson je Vaga, rođena je 4. listopada 1989. Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Škorpioni će ispratiti godinu u odličnom raspoloženju. U novu će uploviti s mnogo optimizma i veselja jer će biti uvjereni da ih čekaju lijepe stvari. Ovo razdoblje obilježit će im ugodni susreti, proslave, druženja i nova poznanstva, a parove skladan i lijep odnos. Imat će mnogo planova, a njihove će ideje i prijedlozi nailaziti na dobre reakcije.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +20
Ryan Reynolds je Škorpion, rođen je 23. listopada 1976. Izvor: Profimedia / Autor: Derek Storm / Everett / Profimedia

Strijelci bi se mogli zbližiti sa znancem koji ih neko vrijeme obasipa pažnjom. Osvojit će ih njegova upornost, kao i znakovi pažnje. Parovi će se svađati oko novca. Iako će rasprave biti burne, brzo će uslijediti pomirenje. Neće štedjeti kada je riječ o provodu, dobroj hrani i poklonima za najmilije. Početkom godine moglo bi ih neugodno iznenaditi stanje na računu pa će shvatiti da je ipak vrijeme za štednju.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: John Lamparski / Getty images / Profimedia

Jarčevi će biti iznimno privlačni i puni samopouzdanja. Svjesni su dojma koji ostavljaju na suprotni spol pa će se rado upuštati u flert. Na poslu su izgledne pozitivne promjene. Riješit će neke konflikte, učvrstiti trenutnu poziciju ili se izboriti za napredovanje. Ostvarit će važne kontakte, a mnogi će dobiti ponudu za promjenom radnog mjesta, koju neće moći odbiti.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Kate Moss je Jarac, rođena je 16. siječnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Vodenjaci će se češće no inače povlačiti u osamu. Odgovarat će im mir i tišina pa će i Novu godinu dočekati u intimnom krugu obitelji. Ako su nedavno raskinuli vezu, javljanje bivšeg partera moglo bi ih potaknuti da posumnjaju u svoju odluku. Nisu borbeni i ambiciozni kao inače na poslu. Neće davati sve od sebe, no rezultati im unatoč tome neće patiti.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Popularnost Riba je na vrhuncu. Tražene su u društvu, a svojim upadicama nasmijavat će prijatelje i znance. Rado će se odazvati pozivima na zabavu i izlazak, što će ujedno biti sjajna prilika da steknu nova poznanstva. Pred samcima je susret koji će ih se snažno dojmiti. Kolege će ih voljeti i čuvati im leđa. Ako počine pogrešku ili prekorače rok, moći će računati na njihovu pomoć. One koji su u potrazi za poslom netko će preporučiti za zanimljivu poziciju.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Olivia Rodrigo je Riba, rođena je 20. veljače 2003. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia