NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Uskrsna čarolija u Emmezeti'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 26.03.2012 09:49
  • Objavljeno 26.03.2012 u 07:00
TP_400x267_gl

TP_400x267_gl

Izvor: Promo fotografije / Autor: emmezeta

Pravilnik natječaja 'Uskrsna čarolija u Emmezeti'

1)Opis natječaja

Sudionici natječaja registriraju se na stranici Emmezete, šalju fotografiju ili više njih (max. četiri) kojima će konkurirati u nagradnom natječaju. Fotografija mora imati u kadru uskršnju pisanicu, uskršnji aranžman i logo priređivača. O konačnom pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Ivana Turčinov (Emmezeta). Dodijeliti će se deset (10) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2)Kako sudjelovati?

Registracija se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na stranici Emmezete te je potrebno poslati fotografiju za nagradni natječaj. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati s maksimalno četiri (4) fotografije.

3)Rokovi

Trajanje natječaja: Od 26. ožujka zaključno s 11. travnjem. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 13. travnja 2012.

4)Nagrade

1. Poklon bon od 2.000 kuna (2.000,00 kn)
2. Poklon bon od 200 kuna (200,00 kn)
3. Poklon bon od 100 kuna (100,00 kn)
4. Kuhalo za jaja (79,99 kn)
5. Ukrasna košara Straw (49,99 kn)
6-10. Ukrasna košara Quadri (19,99kn)

Ukupna vrijednost nagrada je 2.529,93 kn

5)Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.

6)Autentičnost fotografija

Potrebno je dokazati autentičnost vaše fotke i to tako da u kadru na slici bude vidljiv bilo kakav detalj gdje se vidi Emmezeta, Emmezeta logo ili što sami mislite da će biti dokaz autentičnosti fotki, dovoljan je i komadić papira gdje se vidi Emmezeta detalj. Napomena: Nije dozvoljena upotreba photoshopa ili bilo kakva intervencija u slici - slike moraju biti izvorne!

7)Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera, te broj mobitela za slanje promo sms poruka.

Naknadno se može izvršiti provjera valjanosti autorskog prava slike.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi