NAGRADNJAČA

Pravilnik natječaja 'Kako zamišljam najluđi vikend'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.12.2010 15:07
  • Objavljeno 04.05.2010 u 13:33
Komiža i falkuša

Komiža i falkuša

Izvor: Promo fotografije / Autor: visit.hr

Pravilnik natječaja 'Kako zamišljam najluđi vikend'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju tekst na temu 'Kako zamišljam najluđi vikend'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr), Tin Bosek (Promocija, tportal.hr) i Aleksandra Čolić (agencija VISIT). Dodijelit će se ukupno jedna (1) glavna nagrada, prema ocjeni žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s tesktom. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s maksimalno jednim tekstom, a maksimalna dužina teksta ne smije prelaziti 1000 znakova (zajedno s razmacima).

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 14. srpnja do 10. kolovoza. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 12. kolovoza 2010.

4) Nagrade

Glavna nagrada je vikend za dvije osobe u Hotelu Issa na otoku Visu (vikend u devetom mjesecu po izboru) te jednim izletom po vlastitom izboru (u nagradu uključen prijevoz, smještaj i jedan izlet po odabiru dobitnika).

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i agencija VISIT mogu i smiju koristiti fotografije u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i agencije VISIT) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi