NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Hoću novi kauč!'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 19.10.2012 11:54
  • Objavljeno 19.10.2012 u 11:54
emmezeta naslovna

emmezeta naslovna

Izvor: Promo fotografije / Autor: emmezeta

Pravilnik natječaja 'Hoću novi kauč!'

1)Opis natječaja

Sudionici natječaja registriraju se na stranici Emmezete, šalju maksimalno dvije fotografije kojima će konkurirati u nagradnom natječaju. Samo fotografije koje imaju zadane elemente: sjedeća garnitura, kauč, fotelja + Emmezeta + obrazloženje zašto želiš novi kauč imaju šanse osvojiti nagrade. O konačnom pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Ivana Turčinov (Emmezeta). Dodijelit će se osam (8) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2)Kako sudjelovati?

Registracija se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na stranici Emmezete te je potrebno poslati fotografiju za nagradni natječaj. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati s maksimalno dvije (2) fotografije. Možete regrutirati koliko god prijatelja želite da glasaju za vaše fotke. Savjet: okrenite fotić horizontalno, kako bi slika u galeriji bila velika!

3)Rokovi

Trajanje natječaja: od 19. listopada do 11. studenog.
Pobjednike ćemo objaviti 16. studenog.

4)Nagrade

1. Poklon bon od 5000 kn za kupnju nove sjedeće garniture
2-3. Deka
4-5. Dva ukrasna jastuka Loneta
6-8. Dva ukrasna jastuka Vanda

Ukupna vrijednost nagrada je 5.979,88 kn

5)Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.

6)Autentičnost fotografija

Potrebno je dokazati autentičnost vaše fotke i to tako da u kadru na slici bude vidljiv bilo kakav detalj gdje se vidi Emmezeta, Emmezeta logo ili što sami mislite da će biti dokaz autentičnosti fotki, dovoljan je i komadić papira gdje se vidi Emmezeta detalj. Napomena: Nije dozvoljena upotreba photoshopa ili bilo kakva intervencija u slici - slike moraju biti izvorne!

7)Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera, te broj mobitela za slanje promo sms poruka.

Naknadno se može izvršiti provjera valjanosti autorskog prava slike.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi