TEŠKO IM JE ODOLJETI

Praktične i lijepe: Ove torbe za plažu lako ćete uklopiti u ljetne stajlinge

22.06.2020 u 15:52

Bionic
Reading

Velike torbe za plažu, u koje nam može stati sve što nam treba (i ne treba), neizbježan su modni dodatak ljeti, a iz sezone u sezonu ponuda je sve bogatija

Teško je zamisliti odlazak na ljetovanje bez praktične torbe u koju će nam stati sve što nam je neophodno za plažu, od ručnika pa do knjige i kreme za sunčanje.

High street trgovine dobro su se opskrbile neodoljivim torbama, pa čak ako vam je prošlogodišnja sasvim u redu i još uvijek upotrebljiva, teško ćete odoljeti da se ne poželite počastiti još nekim modelom.

Prilikom odabira vodite računa i o njezinoj veličini (idealan su odabir one s presvučenim ručkama radi veće udobnosti prilikom nošenja) te od kojeg je materijala torba načinjena.

  • +10
Najljepše torbe za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: Massimo Dutti

Izbjegavajte modele od prave i umjetne kože, već se radije odlučite za klasične varijante poput rafije, slame, pruća, tkanine, PVC-a...

Naravno, nakon povratka s ljetovanja cekere za plažu i platnene modele možete iskoristiti kao cool accessoire za šetnje gradom ili odlazak u šoping u kombinaciji s udobnim natikačama.