PODIŽU RASPOLOŽENJE

Sve već miriši na ljeto: Pronašli smo najljepše parfeme za najtoplije dane u godini

10.06.2020 u 12:45

Bionic
Reading

Svaka sezona donosi svoje mirisne note, a mnoge ljubiteljice parfema ih i biraju upravo u skladu s godišnjim dobom

Mirisi su odavno postali ravnopravan modni dodatak jer je i dobar parfem savršena su 'točka na i' svakom stajlingu.

Većina ljeti bira laganije, prozračnije mirise koje podsjećaju na suncem okupane plaže ili na osvježavajuće citrusne note, no dakako to nije pravilo.

Mirisi doista utječu i na raspoloženje te podsjećaju na neke lijepe trenutke koje smo proveli.

Nakon mjeseci provedenih u izolaciji više nego ikad nam je potrebno nešto što će podignuti raspoloženje pa ako ste i vi među onima koji uvijek u torbici imaju bočicu omiljenog parfema, pronašli smo nekoliko neodoljivih ljetnih mirisa koji će zadovoljiti i najzahtjevnije fashionistice.

Byredo Lil Fleur

Nostalgičan no mladenački Lil Fleur je pravi ljetni cvjetno-voćni miris u kojem se na neodoljiv način prožimaju ruža, vanilija, mandarina...

Bvlgari OmniaGolden Citrine

Ovo je upečatljiv parfem s gornjim notama sicilijanske mandarine i bijele breskve koji odiše svježinom i podiže raspoloženje u trenu.

Estée Lauder Bronze Goddess

Nova verzija starog parfema donosi bogat i zavodljiv mirisni miks limuna, nerolija, cvijeta naranče i cedrovine.

Maison Margiela Replica Beach Walk

Bergamot, limun, kokosovo mlijeko i ylang-ylang zajedno mirišu baš onako kako je parfem i opisan poput 'slane kože na suncu', dok mu muškat i cedrovina daju svježinu.

Acqua di Parma Colonia

Ovaj legendarni unisex parfem ima i nešto muževno u sebni što ga čini savršenom opcijom za one dame koje nisu previše oduševljene voćnim ili cvjetnim parfemima.

Malin+Goetz Stem

Parfem Malin + Goetz ima note mandarine, cvjetove hijacinta i pupoljke jasmina koji mu daju svježinu i zavodljivost.

Nivea Sun

Miris koji budi ljetna sjećanja je namijenjen ženama i muškarcima. Gornje note parfema su zelene, dok su bazne note puderaste.

Loewe Paula's Ibiza

Ovo je parfem koji nije samo prava vizualna poslastica, već osvaja nevjerojatnim mirisnim miksom u kojem se osjeti ljiljan, kokosova voda, vanilija, pačuli...

Tom Ford Private Blend Oud Minérale

Čudesno svjež i neodoljiv, ovo je savršeni ljetni parfem kojem je teško odoljeti.

Jo Loves Pomelo

Njegova ljetna formula u kojoj se osjeti grejp i svježe zelene note, naprosto je očaravajući.

Sol De Janeiro Cheirosa '62

Slatkast i svjež ovo je neodoljiv parfem koji će vas teleportirati na neko ljepše mjesto, u hlad u blizini tropske plaže.

Nuxe Sun Delicious

Prekrasan ljetni miris zbog kojeg neće bankrotirati, a podsjeća na neku finu, luksuznu kremu za sunčanje. Savršen je spoj tonova naranče i kokosa.

Zara Amalfi Sunray

Ovaj šarmantni ljetni miris dolazi iz kolekcije Zara Emotions te je idealan miks nota mandarine, bergamota i cvjetova naranče, a osim što ćete za njega dobiti mnoge komplimente, sjajna je stvar da ne morate potrošiti pravo bogatstvo.