PROMOCIJA RODITELJSTVA

Poznate mame u akciji 'Dijete je najveći dar'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 23.09.2012 11:05
  • Objavljeno 22.09.2012 u 22:18
ANTONIJA-STUPAR-I-PAOLA

ANTONIJA-STUPAR-I-PAOLA

Izvor: Promo fotografije / Autor: Moderna Hrvatska

U subotu je u sklopu 9. dječjeg sajma u Areni Zagreb održana akcija promocije roditeljstva pod nazivom Dijete je najveći dar, a sudjelovale su Antonija Stupar, Iva Balaban i druge poznate mame

U ovoj su akciji sudjelovale brojne poznate mame s djecom: Iva Balaban s Tashom, Ivanom i Tessom, Antonija Stupar Jurkin s kćeri Paolom, Nina Slamić Gudeljević sa Šimunom, Lucijom i Antom, Ivana Delač Đolo sa sinom Noom, Ines Preindl sa sinom Vitom, Ana Miščević sa sinom Milom, Nives Polovina Barun sa sinom Nikolom, Dina Štern sa sinovima Nikolom, Karlom i Vitom te Damir Hoyka s djevojkom Alenkom s kojom za nepunih mjesec dana očekuje rođenje blizanaca.

Iva Balaban kao nova ambasadorica Dječjeg sajma zajedno s direktoricom sajma Majom Kojundžić predala je donaciju vrijednu 25.000 kn Udruzi Centar za nerođen život - Betlehem koja skrbi za trudnice i djecu, njih oko 400.

Moderna Hrvatska

Moderna Hrvatska

Izvor: Promo fotografije / Autor: Moderna Hrvatska

Akciju 'Stotine darova za stotine osmijeha' pomogle su i tvrtke - izlagači na sajmu s kozmetikom, hranom, trudničkom odjećom, ali i posjetitelji te poznate mame koje su donirale igračke i odjeću koju su njihova djeca prerasla. Iz udruge Moderna Hrvatska, koja je i suorganizator Dječjeg sajma, zahvalili su svima koji su se odazvali i pomogli potrebitima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi