IZAZOVNE U CRVENOM

Poznate Hrvatice plijene pažnju u istim kaputima

10.11.2016 u 06:49

Bionic
Reading

Dobar kaput, čizme i torba sve je što vam treba kako biste dobro izgledali u hladnim danima, a nekoliko poznatih Hrvatica odlučilo se zagrijati u zimskim mjesecima u vatrenocrvenim komadima

Ove su sezone veliki hit military kaputi s mornarskim ukrasima poput dodataka u crvenom ili zlatnih gumba, ali nijedan outfit neće biti tako upečatljiv kao što onaj crvene boje

Poznato je da su mnoga istraživanja pokazala kako su žene muškarcima privlačnije ako nose odjeću u crvenoj boji, a toga su možda svjesne i neke od Hrvatica koje su umjesto trendi komada ovih dana odabrale kaput upravo u toj vatrenoj nijansi.

#photooftheday #tbt #jelenarozga

Fotografiju objavljuje Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


Velika ljubiteljica finih krpica, pjevačica Jelena Rozga tako se nedavno na društvenim mrežama pohvalila crvenim kaputom u elegantnom izdanju s tankim crnim remenom.

Kaputić s dvorednim kopčanjem u crvenoj boji nedavno je nosila i prelijepa Iva Šarić Leko. Bivša manekenka i supruga nogometaša Jerka Leke nije propustila razgledati najnoviju kolekciju brenda Kenzo za H&M. Na crveni kaput i uske traperice trendi Iva nosila je i jedne od najpoželjnijih gležnjača od baršuna s potpisom talijanskog kralja među dizajnerima cipela – Gianvita Rossija.

Crvenokosa Vanda Winter za večernji izlazak u kino također je odjenula crveni kaput, ali u drugačijem kroju.
Lijepa Vanda na kaput s asimetričnim zatvaranjem i klasičnim pojasom u struku kombinirala je klasične crne čizme, a malo glamura dodala je finom torbicom i crvenim ružem.