APSOLUTNI HIT

Poznate Hrvatice ne mogu odoljeti 'it' suknji iz Zare

23.09.2016 u 16:05

Bionic
Reading

Nakon što su prethodnih sezona hit bile sjajne cipele, ove sezone zavladale su suknje, a kako to već obično biva, popularni brend Zara opet je uspio sve zaludjeti jednim od svojih modela

Srebrna suknja iz Zare, u tamnijoj i svjetlijoj varijanti, postala je traženi it komad. Prošećete li se gradom, često ćete vidjeti djevojke kako šeću u tim plisiranim komadima, a zbog upečatljive boje i kroja, mogu se kombinirati za svakodnevni ili večernji look pa uz bilo koju drugu krpicu stvoriti odličan styling

Pjevačica Jelena Rozga jarku srebrnu suknju iz Zare nosila je za večernji izlazak sa zaručnikom Stjepanom Hauserom. Uživali su u koncertu Olivera Dragojevića i Gibonnija u Puli, a Jelena je srebrnu suknju uparila s crnim detaljima.

❤️ #photooftheday #arena #pula #beautifulnight #jelenarozga

Fotografiju objavljuje Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


Lana Klingor Mihić hit model složila je uz vječni klasik, bijelu majicu, a sada se istog modnog recepta držala i voditeljica Doris Pinčić. Suknji u tamnijoj srebrnoj boji i bijeloj majici dodala je zavodljive crne štikle na vezice.

#tbt but it's today. ??

Fotografiju objavljuje Lana Klingor Mihić ???????? (@lanatheklingor)


Očito je da su poznate Hrvatice spazile trendi komad i znaju da uz povoljnu cijenu mogu biti jednako glamurozne kao da nose skupocjenu krpicu s potpisom. Ove sezone nose se i srebrne haljine, a među poznatim Hrvaticama simpatične komade, opet u Zari, pronašle su pjevačice Maja Šuput i Lana Jurčević.