BIKINI JE OUT

Svi ih žele: Ovim kupaćim kostimima možete lako nešto sakriti, ali i istaknuti

02.06.2017 u 11:08

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona jednodijelni kupaći kostimi sramežljivo su se počeli vraćati na plaže ili bazene, no modni stručnjaci predviđaju im dominaciju ovog ljeta

Da su bikini ovoga ljeta out, potvrđuju rezultati analitičke tvrtke Edited. Prema njihovim podacima, trenutačno se čak 20 posto više jednodijelnih kupaćih kostima nalazi u online ponudi, dok je potražnja za dvodijelnim kupaćim kostimima pala za oko devet posto.

Rezultati prodaje pokazali su i da se jednodijelni badići prodaju tri puta više nego prošle godine.

Među najtraženijim kupaćim kostimima su tako oni sportskih brendova Dolfin, Speedo, TYR, Nike ili Arena, jer je pripadnicama ljepšeg spola sad najvažnija udobnost, a ne preplanulost.

Emily Bezzant iz Editeda kaže kako se popularnost jednodijelnih kupaćih kostima uklapa u sve prisutniji trend nošenja sportske odjeće koja se iz teretana preselila na gradske ulice.

  • +18
Jednodijelni kupaći kostimi Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

'Nije to ništa iznenađujuće. Aktualni trend nošenja sportske odjeće uklapa se u tu modnu priču u kojoj nam je na prvom mjestu udobnost', dodala je Bezzant, naglasivši kako to ne znači da trebate odmah odbaciti bikinije jer oni ne idu nikamo. Samo su se nakratko pritajili, objasnila je.

Jednodijelni kostimi odlična su opcija i za sve one koji možda žele nešto sakriti, ali i baš istaknuti. U svakom slučaju nećete pogriješiti ako u svoju udarnu kolekciju za ovogodišnje ljetovanje uključite i seksi jednodijelni model, čija je prednost i to što može funkcionirati i kao odjevni komad te fantastično izgleda u kombinaciji s dugim suknjama ili npr. vrućim jeans hlačicama.

Možete birati između vintage modela koji slave ženstvene obline, sportskih, kupaćih kostima na jedno rame ili s volanima, onih inspiriranih serijom 'Spasilačkom službom', pa do zavodljivih monokinija.

Dakle ukoliko ste u potrazi za novim kupaćim kostimom, a niste sigurni kakav odabrati, zašto ne biste isprobali neki od neodoljivih jednodijelnih modela koji će obilježiti ovu sezonu.