BOGAT IZBOR

Koji su badići kao stvoreni za žene s oblinama

20.07.2016 u 09:36

  • +10

Kupaći kostimi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U ne tako davnoj prošlosti žene većeg konfekcijskog broja gotovo da nisu imale izbor pri odabiru kupaćih kostima. Na svu sreću brojni dizajneri i brendovi kao nikad prije ove ljetne sezone fokusirali su se na žene s oblinama nudeći dovoljno odgovarajućih i trendovskih modela kupaćih kostima

Bilo da ste pobornica zanimljivo ukrašenih badića ili se više priklanjate minimalizmu, danas u ponudi kupaćih kostima za žene s oblinama postoji puno modela koji se prilagođavaju svačijem stilu, liniji, a na koncu i budžetu.

Kupaći kostimi s prorezima

Detalj proreza na badićima ove sezone dominiraju. Deblji ili nešto tanji prorezi također daju dovoljno izbora pri finalnom odabiru odgovarajućeg modela. Ako ste zabrinuti zbog nastanka netipičnih crta od sunčanja, modni stručnjaci smatraju kako se unatoč tomu ovaj trend itekako isplati isfurati.

Badići u znaku minimalizma

Minimalističkih kupaćih kostima nema baš  puno u više veličina s obzirom na to da brojni brendovi običavaju standardnim modelima nadodati određene pojedinosti i detalje. Ako se ne vidite u kupaćim kostimima s puno detalja, birajte one čvrstih boja i izbjegavajte dodatne ukrase, a na umu imajte modele kupaćih donjeg dijela s višim rezom kako biste vizualno postigli dojam tanjih bokova.

Kupaći kostimi s vezicama

Odjevni predmeti s vezicama i dalje su vrlo popularni, stoga ne čudi da se ovaj detalj preslikao i na modele kupaćih kostima. Brojni brendovi nude modele kupaćih s vezicama na bokovima ili stražnjem dijelu kostima, no nećete pogriješiti ako se odlučite za modele s vezicama na dekolteu.

Badići s prozirnim dijelovima

Ako vam se trend badića s izrezima posebno sviđa, ali pritom niste raspoloženi za pokazivanje previše kože, razmislite o kupaćim kostimima s prozirnim dijelovima načinjenim od mrežice.

Kupaći kostimi s volanima

Da je detalj volana itekako popularan, već je dobro poznata činjenica. Ovaj detalj, poput vezica, može se naći na mnogim aktualnim modelima kupaćih kostima. Osim što su popularni, njima ćete vizualno postići vitkiju liniju.

Badići na jedno rame

Uvijek kul i modno pomaknut, asimetričan stil ovog ljeta posebno je in. Ne postoji brži način unapređenja izgleda na plaži od kupaćeg kostima na jedno rame. Brojni brendovi i dizajneri ovaj kroj kupaćeg kostima vole pomiješati i s ostalim aktualnim trendovima.

Detalj patentnog zatvarača

Kupaći kostimi s dodatkom patentnog zatvarača, često smještenim u gornjem dijelu badića, nisu nikakva novost u svijetu kupaćih kostima. Iako nije riječ ni o kakvoj novotariji, modele badića s patentnim zatvaračem i dalje krasi svestranost koja vam omogućuje da po potrebi dozirate koliko kože na plaži uistinu želite pokazati.