ZAVODLJIVE KOMBINACIJE

Poznate djevojke sa stilom poharale festival Coachella

18.04.2016 u 12:11

  • +10

Modna izdanja Coachella festivala

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Da je bitno biti viđen na najpoznatijem glazbenom festivalu, dokazuju brojne slavne djevojke koje su ovogodišnje izdanje kalifornijske Coachelle ponovno iskoristile za modna briljiranja

S dolaskom toplijih dana i novom festivalskom sezonom, posljednjih godina sve se više pažnje posvećuje modnom aspektu glazbenih događanja u kojima uvjerljivo prednjači kalifornijska Coachella.

Već prvog vikenda ovog najpoznatijeg glazbenog festivala brojne trendseterice dale su sve od sebe kako bi ostavile upečatljiv modni trag. Stil boho šik odijevanja, koji inspiraciju vuče iz ere hipija, boemskog stila odijevanja i romske kulture, već godinama prednjači u festivalskim kombinacijama. Njegove osobine ni ovaj put nisu nedostajale.

Ako se ne nalaze u vrućim hlačicama uz dodatak gležnjača, slavne trendseterice često se može vidjeti u lepršavim dugim haljinama koje na najbolji način predstavljaju opušten festivalski duh.

Jedan stil haljine inspiriran stilom boho šik ovog se festivalskog vikenda posebno istaknuo. Riječ je o haljinama prozirnih materijala koje otkrivaju donje rublje. U takvom tipu haljina,ovog su vikenda na Coachelli između ostalih zablistale trendseterice poput Kendall Jenner Paris Hilton i Jamie Chung koja se u njima pojavila čak dva puta.

Uz prozirne haljine, tu je neizostavni traper šorc u kombinaciji s gležnjačama koji je s vremenom postao modni imperativ za festivalsku sezonu. Traper šorc poznate djevojke obožavaju kombinirati uz puno nakita i visoko rezane topove koji stavljaju poseban naglasak na figuru koje posjeduju ljepotice poput manekenke Alessandre Ambrosio ili Chanel Iman

Već nekoliko festivalskih sezona vrijedi pravilo da pravila ne postoje, stoga su modna eksperimentiranja i neigranje na kartu sigurnih kombinacija itekako dobrodošla.