BEZ TABUA

Poznate dame podržale promociju knjige 'Moja menopauza'

14.12.2015 u 21:14

  • +6

Moja menopauza

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

U zagrebačkom Velvetu predstavljena je knjiga 'Moja menopauza', a potpisuje je skupina vrsnih stručnjaka - liječnika, nutricionista te pobornika alternativnih metoda liječenja i življenja

Knjiga 'Moja menopauza' donosi pravu istinu o hormonalnoj terapiji, oko koje se u javnosti mogu čuti oprečna mišljenja, kao i cjelovit plan prehrane (s receptima), tjelovježbe i njege, što bitno može pridonijeti tomu da menopauzu dočekamo, ali i ispratimo bez tegoba.

O prvim simptomima menopauze, kao i o hormonalnoj terapiji, kao jednom od načina ublažavanja simptoma, govorila je autorica knjige dr. Vesna Stepanić, specijalistica ginekologije i opstetricije, dok je nutricionist Nenad Bratković govorio o važnosti prehrane kojom se može ne samo održati vitku liniju, već i utjecati na regulaciju hormona.

Promociju knjige došle su podržati i književnica Sanja Pilić, voditeljica Danijela Trbović, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin te pjevačica i voditeljica Sanja Doležal, zaštitno lice pokrovitelja ove knjige koju možete pronaći na svim kioscima Tiska.