PROMOCIJA U ZAGEBU

Poznata terapeutkinja predstavlja svoje Transformacijske kartice

10.05.2019 u 14:55

Bionic
Reading

Autorica transformacijskih principa, terapeutkinja i voditeljica Adela Franceković predstavlja 'Transformacijske kartice by Adela Franceković', a njihova promocija će se održati 28. svibnja u BizKošnici

Ponekad je izazov pronaći inspiraciju i pozitivnu riječ. Zato među ostalim postoje i razne motivacijske kartice koje svatko može izvuči ih u trenucima kada mu je potrebna inspiracija i usmjerenje ili traži odgovore na neka svoja pitanja.

Kada je Adela Franceković stvarala Transformacijske kartice htjela je da to bude nešto malo drugačije i malo osobnije. Htjela je da to ne bude samo jedan set koji možete kupiti bilo gdje, nego set koji je namjenjen baš vama osobno i zato su Transformacijske kartice birane s puno ljubavi i osjećaja za one koji će ih koristiti, stoji u priopćenju. Ukupno ih je izrađeno 60 komada, a u svakom paketiću ih je 6 koje će Adela osobno izabrati za svakog posebno.

Šest je Adelin drag broj, a i jedan od bitnih Duhovnih principa je da se šest dana u tjednu radi, a sedmi dan se odmara. Tako da je 6 dana u tjednu predviđeno za transformaciju, rad sa sobom i na sebi, a sedmi dan je potrebno opustiti se, uživati u životu, u sebi i sa svime oko sebe.

Transformacijske kartice su pakirane u plastične kutijice kako biste ih mogli držati na stolu i mijenjati kartice svaki dan, a moguće ih je kupiti na samoj promociji. Promocija je zamišljena kao mjesto promocije Transformacijskih kartica, druženja i događaj na kojem se želimi da se svatko osjeća posebno što je baš on/ona dobila svoje mjesto na promociji Transformacijskih kartica by Adela Franceković, najavljeno je.