posebna akcija

Uz svibanjski 'happy hour' u Studencu, pauza utorkom postaje još bolja!

09.05.2022 u 10:49

Bionic
Reading

Kao prava trgovina-susjed, Studenac je svojim zagrebačkim kupcima pripremio posebnu akciju koja uz određenu kupnju proizvoda TO GO uključuje besplatnu kavu

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, u svibnju svaki utorak održava happy hour promociju na prodajnim mjestima od 10 do 13 sati. Naime, uz kupnju proizvoda TO GO u iznosu od najmanje 20 kuna kupce očekuje besplatna kava.

Ponuda TO GO uključuje pekarske proizvode, krafne, kroasane, bureke, hrenovke u lisnatom i ostala peciva. Također, tu su i gotovi sendviči, tortilje, salate, sokovi, gotova jela Dimmidisi, Bonta Divina deserti, i još mnogobrojni ukusni i 'brzi' proizvodi. Nova akcija još je jedan od odgovora na potrebe užurbane urbane svakodnevice koja je uvijek bolja uz fine zalogaje i toplu kavu, bilo da se radi cappuccinu, macchiatu ili espressu.

Akcija se do 31. svibnja odvija u Studencima diljem Zagreba i to na adresama Ilica 53a, Ilica 138, Kneza Mislava 1, Nikole Zrinskog 14, Dubrava 47, Slovenska 2, Maksimirska 62, Dragutina Golika 34, Črbeki 25, Heinzelova 9, Ozaljska 7, Trpimirova 3.

Također, prateći svjetske trendove i usredotočujući se na vrijednost kupaca, u Studencu su predstavili i 'Moj Studenac', novi program vjernosti u obliku suvremene mobilne aplikacije koji kupcima donosi vrijednost za vjernost. Jednostavna za korištenje, besplatna aplikacija, dostupna za Android i iOS, pruža jedinstven doživljaj svakodnevne kupnje u Studencu. Stoga, preuzmite aplikaciju, registrirajte se i uživajte u svim dostupnim pogodnostima.

Kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, Studenac nastavlja raditi na uvođenju novih i unapređenju postojećih aktivnosti kako bi potvrdio status najboljeg izbora u svakom susjedstvu u kojem je prisutan i onoga koji odgovara na potrebe svojih kupaca kada trebaju ‘i sitno i bitno’.