vrijeme je za odmor

Poznata hrvatska voditeljica otkrila je kako bolje iskoristiti svoje slobodno vrijeme!

03.03.2021 u 16:22

Bionic
Reading

Tijekom čitave godine naporno radimo pa nam ovo vrijeme svima donosi prijeko potrebno vrijeme da napunimo svoje baterije, pojedemo malo više nego što bismo trebali i posvetimo obitelji trenutke za koje obično nemamo vremena. Ove će nam godine, zbog aktualne situacije, Uskrs možda na vrata pokucati u nekom drugačijem izdanju, ali daleko od toga da ne bismo trebali održati barem one tradicije koje možemo. A možda bismo se trebali riješiti i nekih starih koje je pregazilo vrijeme – poput usisavanja.

Zna to i naša poznata voditeljica Ana Radišić koja će ovog Uskrsa konačno naplatiti plodove svog ubrzanog životnog tempa koji joj obilježava ostatak godine. Ove je godine, naime, čvrsto odlučila reći zbogom dosadnim kućanskim poslovima koji joj kradu dragocjeno slobodno vrijeme i posvetiti se sebi. Kako bi uspjela u svom naumu počastila se dugo željenom Roomba e6198. Uz svoju novu Roombu, Ana konačno ima vremena posvetiti se brizi sebe dok njen pametni robot usisavač umjesto njen dovodi reda u stan.

Ana se za ovaj model odlučila prije svega zbog toga što Roomba e6198 posjeduje revolucionarnu tehnologiju AeroForce, koja očisti i do 50 posto više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova, a zahvaljujući trostupanjskom sustavu čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje.

Wifi veza omogućuje da se robotom može upravljati pomoću mobilne aplikacije iRobot HOME, što znači da Ana svoju Roombu može aktivirati čak i onda kad je daleko od doma.

Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, a idealan je za stanove i kuće. Kao što ste vidjeli u videu, Anina Roomba uspješno je navigirala prostorom natovarena lomljivom staklenom čašom koja je zahvaljujući vrhunskom navigacijskom sustavu ostala neokrznuta.

Još jedna stavka koja je motivirala Anu da se odluči za e6198 je i činjenica što Roomba e6198 nema problema s prelaženjem na različite podloge jer uspješno savladava prepreke do 1,5 cm, a pomoću bočnog sustava bez problema usisava i uz zidove i kutove. Zahvaljujući novoj 1800 mAh litij-ionskoj bateriji Roomba e6198 može raditi do 90 minuta, nakon čega se sama vraća na punjenje. Uređaj uključuje i funkciju HALO zid, koja se koristi kao nevidljivi zid razdvajanja u prostoru, čime se može ograničiti kretanje Roombe.

Evo zašto Ana Radišić preporuča Roombu e6198

„Otkad sam nabavila Roombu moje slobodno vrijeme, zaista to i jest. imam puno više vremena za brigu o sebi, odmaranje, čitanje i uživanje. čišćenje prepuštam profesionalcima“

TOP 10 karakteristika Roombe e6198

  • Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
  • Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
  • Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon
  • Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce
  • Prilagodljiva glava s novim poboljšanim gumenim četkama AeroForce
  • Skupljanje smeća spremnikom visokog kapaciteta AeroForce
  • Visina prepreke (pragovi, tepisi…) do 1,5 cm
  • Perivi spremnik
  • Filtracija kroz poboljšani filtar HEPA
  • Indikator punog spremnika

iRobot je pripremio posebnu ponudu. Sada možete kupiti više modela robotskih usisavača i robotskih perača podova po akcijskim cijenama. Tako možete kupiti Roomba 694 po akcijskoj cijeni od 1.999 Kn, Roomba e6198 za 2.999 Kn, Roomba i7(i7156) po cijeni od 4.699 Kn, Braava jet m6 po cijeni od 4.299 i novi robot 2 u 1 (robotski usisavač i perač u jednom) Roomba Combo po promocijskoj cijeni od 2.499 Kn. Akcijske cijene vrijede do 14.03.2021 ili do isteka zalihe. Akcijske cijene su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu), te kod ovlaštenih prodavatelja Svijet Medija, Sancta Domenica, Emmezeta, Elipso, Harvey Norman, eKupi. Požurite jer količine su ograničene! Više o proizvodima možete pogledati ovdje.