predmet žudnje

Nema tko je ne nosi: Ova torbica i dalje je jedna od popularnijih

30.03.2022 u 13:56

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona, prepoznatljiva torba Cassette s potpisom brenda Bottega Veneta postala je nezaobilazan modni dodatak

Obnašajući dužnost kreativnog direktora talijanske kuće, dizajner Daniel Lee kreirao je impresivnu brojku komada koji su uspjeli dogurati do it statusa na modnoj sceni, kao što je slučaj s torbom Cassette.

U Bottegi Veneti, Lee je debitirao kolekcijom za sezonu jesen/zima 2019. godine, a nije prošlo dugo vremena da njegove kreacije na čelu s dodacima i obućom postanu predmetom žudnje modnih ovisnica diljem svijeta.

Tijekom kratkog ali iznimno utjecajnog rada u talijanskoj kući, Lee je poštovao njezin bezvremenski potpis koji se trudio predstaviti s izrazito suvremenom privlačnošću.

Torba Cassette, koja dolazi u jarkim i neutralnim bojama, a ističe se napuhanim, prošivenim izgledom, tri godine od lansiranja još uvijek vodi glavnu riječ na svjetskoj modnoj sceni.

Popis njezinih slavnih obožavatelja poprilično je dug, a zvijezde poput Rihanne i Rosie Huntington-Whiteley među prvima su ju uvrstile u svoju impresivnu kolekciju u ormaru. Najpopularnijom verzijom torbe Cassette pokazala se ona u prepoznatljivoj Bottega zelenoj nijansi, a kakvu u svojoj kolekciji imaju slavne ljubiteljice mode poput američke it djevojke Hailey Bieber i bivše spajsice Victorije Beckham.

Nasljednik Daniela Leeja, pariški dizajner Matthieu Blazy, snažno je započeo svoju vladavinu u talijanskoj kući, s novim izborom torbi koje su već osvojile fashionistice. Jacob Elordi iz 'Euforije' na Blazyjevo predstavljanje debitantske kolekcije stigao je s čokoladno smeđom torbom Cassette prebačenom preko ramena, a posljednjih mjeseci s njom se, osim slavnih osoba, mogu ugledati brojne ljubiteljice mode što dovoljno govori o njezinom kultnom statusu.

  • +16
Trendi torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije