OMRAŽENI MODEL

'Ružne' sandale vraćaju se ove sezone, a stajling slavne plavuše to i potvrđuje

27.04.2023 u 10:49

Bionic
Reading

Poput mlađe sestre Belle, američka it djevojka Gigi Hadid predstavlja veliku modnu inspiraciju ženama diljem svijeta, a posljednjim izdanjem brojne je vratila u djetinjstvo

Supermodel i voditeljica nove sezone Netflixovog natjecateljskog showa ‘Next in Fashion’ ovih je dana proslavila 28. rođendan u Disney Worldu.

Svatko tko je ikada bio u tom čarobnom kraljevstvu zna da je udobna odjeća apsolutna potreba, pogotovo ako planirate provesti cijeli dan proživljavajući trenutke iz djetinjstva. Pravila odijevanja u Disney Worldu ne postoje, no da kojim slučajem egzistiraju, bila bi nesumnjivo u skladu s izdanjem američke it djevojke.

Novopečena 28-godišnjakinja nosila je duge, široke ružičaste kratke hlače, stiliziravši ih s odgovarajućom ružičastom Disney World majicom. Završni dodaci uključivali su smeđi remen, debelu ogrlicu i sunčane naočale, a najistaknutiji dodatak bila je njezina obuća u kombinaciji s čarapama.

Za nesmetano rođendansko uživanje u Disneylandu, Hadid se oslonila na udobnost prepoznatljivih sandala na čičak s potpisom brenda Teva, koje su u svoje vrijeme bile predmetom brojnih modnih debata.

Da stvar bude još bolje, nosila ih je s čarapama, s obzirom na to da nude dodatnu zaštitu od svih elemenata koji bi potencijalno mogli ozlijediti bosa stopala.

Sandale Hurricane brenda Teva nisu nikakav novitet u ormaru američke it djevojke. Do danas ih je istaknula u brojnim casual stajlinzima, a njezino oduševljenje sandalama Teva dijeli na tisuće kupaca poznate američke robne kuće Nordstrom.  

Kako ističu u svojim recenzijama proizvoda, riječ je o iznimno udobnim i praktičnim sandalama čiji podesivi remenčići potpuno mijenjaju pravila, a mekani potplat nudi neusporedivu podršku stopalima  

  • +4
Teva sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije