ŠOKANTAN PODATAK

Potrošila je milijun dolara na estetske zahvate

11.10.2013 u 10:22

Bionic
Reading

Cijeli svijet zna da je ona tašta, otkrila je sestra mame Kardashian, Karen Houghton, ponudivši svijetu šokantnu informaciju da je najpoznatija reality mama na estetske operacije potrošila čak milijun dolara

Iako odlazak na estetske korekcije nije skrivala pa je čak neke obavljala uz prisutnost kamera, činjenica da je na uljepšavanja potrošila milijun dolara i za nju je šokantna.

Naime, 57-godišnja Kris izgleda kao curetak, a savršeno napravljene korekcije radi očito kod vrhunski preciznih kirurga. Ona je, ruku na srce, hodajuća reklama za to kako rezultati plastičnih operacija mogu biti fantastični. No milijun dolara iznos je koji ostaje zvoniti i u ušima najvećih obožavatelja estetskih operacija.


Novo svjetlo na 'savršenu' Kris bacila je njezina tri godine mlađa sestra Karen.

'Cijeli svijet to zna - Kris je tašta', rekla je Karen. 'Bila je deblja kao dijete i već sa 15 godina se počela zabrinjavati zbog izgleda', rekla je Karen za In Touch.

Osim toga, mlađa sestra odlučila je olakšati dušu i javno ispričati kako ovu majku šestero djece pokreće 'moć i novac'.

'Izašla je iz maternice govoreći Gdje je moj Ferrari', rekla je Karen, koja se inače ne pojavljuje u reality showu klana Kardashian.