I NA NOVOJ LOKACIJI

Potražite 'ljubavi i zdravlja' u blagdanskom bio&bio raspoloženju

06.12.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Split je odnedavno bogatiji za još jednu zelenu organsku bio&bio oazu. U samom središtu grada, na Morpurgovoj poljani 2, pred nekoliko je dana svoja vrata otvorila nova bio&bio trgovina. Novi vizualni identitet i tematski podijeljene cjeline koje omogućavaju lakše snalaženje u samoj trgovini dobrodošlo su osvježenje

Tako ćete odjel žitarica prepoznati po sloganu - Sitne&bitne, dok ćete prirodnu kozmetiku i prirodne dodatke prehrani potražiti na odjelu označenom sloganom : Ljepota dolazi iznutra, a nosi se izvana. U središnjem dijelu trgovine nalazi se i mala zelena tržnica kao i kutak za konzumaciju i odmor. Trgovine bio&bio ponosne su i na svoj novi slogan - Hvala prirodi.

Odaberite u bogatom asortimanu od 3000 ekoproizvoda one najbolje za vas ili potražite savjet ili recept od bio&bio djelatnika kojima će rado s vama podijeliti svoja ekoiskustva.


Blagdani u bio&bio

Ove su godine blagdani u bio&bio obilježeni sloganom 'ljubavi&zdravlja'. Dvije riječi povezane su znakom koji naglašava dvije temeljne ljudske potrebe i vrijednosti, a načinom uređenja trgovina dodatno je naglašena poruka o važnosti brige prema okolišu i Prirodi. Sve blagdanske dekorativne elemente ručno su od recikliranih materijala napravili sami bio&bio djelatnici, kao primjerice – slikanje blagdanske jelke zelenim otiscima dlanova na staklu izloga.

Kupcima će sigurno biti interesantna posebna blagdanska ponuda koja uključuje više od 200 proizvoda na sniženju, ekskluzivne akcijske ponude najpopularnijih bio&bio proizvoda, kao i ekstra pogodnosti za kupce u vidu raznih kupona za popuste - pogledajte više na www.biobio.hr

Budete li ovih blagdana u potrazi za zdravim i korisnim poklonima, svratite po njih u bio&bio trgovine i odaberite najbolje od Prirode. Darivati zdravlje, najbolji je način da osvijestimo važne stvari u životu i izrazimo zahvalnost – sebi, jedni drugima kao i veliko hvala prirodi.