Vinogradi s pogledom & vina s ugledom

Potpuno novi i drugačiji pogled na zelene zagorske brege

07.06.2022 u 11:44

Bionic
Reading

Zagorje je ispričalo novu priču i s ponosom predstavilo novi event – Vinograde s pogledom!

Naši su brežuljci prošarani ljepotom nestvarnih pejzaža, a vinogradi nad njima pričaju potpuno novu priču, stvarajući tako epilog o iznimno kvalitetnim zagorskim vinima.

Onima čiji profinjeni i prožeti okusi ostaju rado zapamćeni, čak i nakon što kući ponesete djelić atmosfere. Upoznajte jedne od najljepših vinograda u regiji koja ponajprije slavi vino i otkrijte zašto su vinari toliko ponosni.

Spajajući jedinstveni doživljaj zagorskih brega s vinogradima punima još neispričanih priča te tradicijom koju njeguje Zagorje, s ponosom smo predstavili Vinograde s pogledom.

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije ponudila je jedinstveni novi i urbani event, koji se po prvi put održao u Vinariji Kota, s ciljem uživanja u izvrsnim vinima zagorskih vinara.

Posebno osmišljena gastro ponuda, kao i ugođaj za koji se pobrinuo DJ Williams Collins, odveli su posjetitelje u neku potpunu drugu dimenziju, s mogućnošću stvaranja događaja koji će Zagorju dati jedan novi turistički pečat, a sve s neizostavnim prekrasnim pogledom na zagorske brege.

U ovom prvom izdanju Vinograda s pogledom svoja vina predstavilo je jedanaest zagorskih vinara: Vuglec breg, Vinarija Petrač, Vinarija Sever, Vinarija Bodren, Vina Zdolc, Prekratić Vino, Vinarija Grozaj, Vina Petrovečki, Bolfan Vinski Vrh, Vinarija Kopjar i naravno domaćini, Vinarija Kota. Hvala svima koji su bili dio ove nove priče koja će putovati po Zagorju i upoznati posjetitelje s vinarijama Zagorja kroz sva osjetila.

Vina i zagorski bregi tu su da bi se u njima uživalo. Spojite jedno s drugim, ugodno s korisnim, ukusno s predivnim, vina s ugledom i vinograde s pogledom te pronađite idealnu mjeru za uživanje u Hrvatskom zagorju.

Vidimo se na drugom izdanju!