IZAZOV KOJI NE PROPUŠTA

Potpuno nova karijera Doris Pinčić

02.03.2017 u 06:18

Bionic
Reading

Glumica Doris Pinčić nova je zvijezda Narodnog radija, a uz dobro poznat glas lijepe glumice svaki će radni tjedan započeti lakše i vedrije

Nakon što je osvojila srca gledatelja na malim ekranima diljem Hrvatske mlada glumica Doris Pinčić spremna je za nove izazove. Najslušaniji radio u Hrvatskoj predstavlja jesensko osvježenje uz Doris koja će se već sutra u petak 11. listopada od 10 do 14 sati predstaviti slušateljima.

'Moja suradnja s Narodnim započela je top listom koju sam uređivala subotom i ovo je njeno proširenje. Narodni radio osobno mi jako paše jer je pristupačan, jednostavan i blizak običnom čovjeku. Ovo je za mene velik izazov jer, iako često radim kao voditeljica, radio je jedinstven medij u kojem nemate puno vremena za improvizacije i morate se držati zadane sheme. Vrlo je važan odnos koji stvorite sa slušateljima i ako ta veza zaživi, sigurna sam da ćete me dugo slušati', izjavila je nova domaćica jutarnjeg programa Doris Pinčić.

Svakoga ponedjeljka od 10 do 14 sati Doris će provesti slušatelje kroz dnevne aktualnosti i brojne zanimljivosti, a prepoznatljiv osmijeh mlade glumice učinit će početak novog radnog tjedna lakšim i vedrijim. Najslušaniju top listu subotom, Top 20 najbolje domaće glazbe, i dalje će od 18 do 19 sati donositi prelijepa Lara.