MODNA POSLASTICA

Potez omiljenog dizajnera oduševio je žene diljem svijeta

29.06.2017 u 13:43

Bionic
Reading

Nakon što je prije pet godina čuveni francuski dizajner cipela Christian Louboutin lansirao cipele u pet nude nijansi za žene svih boja kože, sada se njegova kolekcija nude cipela proširila na sedam nijansi koje odgovaraju ženama od najsvjetlije do najtamnije boje kože. Pogledajte koja je dva nova modela sandala osmislio poznati dizajner kojeg obožavaju žene diljem svijeta

Prije pet godina, modna kuća Christian Louboutin lansirala je svoju kolekciju nude cipela – liniju koja je uključivala pet različitih nude nijansi. Od tada, kolekcija se proširila od početnih pet nijansi na sedam, a poznata modna kuća lansirala je i liniju balerinki nazvanih the Solasofia.

Ovoga puta iz Louboutina su predstavili kolekciju koja uključuje dva nova modela sandala na petu – Christeriva i Cherrysandal.

Christian Louboutin predstavio nude sandale za žene svih boja kože Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Dostupne po cijeni od 5.680 kuna (875 $), Louboutin Christeriva štikle inspirirane su baletom i imaju vrpcu koja se veže oko zgloba.

Model Cherrysandal koji se prodaje po cijeni od 5.810 kuna također je dostupan u sedam nijansi.

Poznat po svojem 'nude nije boja, to je koncept' stavu, Christian Louboutin nastavlja uveseljavati žene diljem svijeta, osiguravajući im cipele u njihovoj boji kože. Nude ili boja kože, kako se u prijevodu češće koristi, dosad je uglavnom bila rezervirana za bjelkinje, no francuski dizajner omogućio je da se ta nepravda ispravi.