POČASNE TETOVAŽE

Postmrtni ostaci pjevača Boyzonea stigli kući

17.10.2009 u 15:07

Bionic
Reading

Posmrtni ostaci Stephena Gateleya dopremljeni su natrag u Irsku, dok ostatak benda tuguje za preminulim kolegom. 'Više ništa neće biti isto', rekao je vidno potresen Ronan Keating

Četvero članova irskog boy benda Boyzone odletjelo je u Mallorcu kako bi ispratili posmrtne ostatke svojeg kolege kući. Također, prvi su put progovorili za medije otkad je Stephen Gateley iznenada umro odmarajući se na španjolskom otoku.

'Došli smo na Mallorcu ispratiti našeg prijatelja. Ništa više neće biti isto bez njega. Počivaj u miru brate', izjavio je najslavniji boyzoneovac Ronan Keating koji je, za razliku od ostalih, izgradio kakvu-takvu solo karijeru.

Tugujuća četvorka si je dala napraviti tetovaže u znak sjećanja na Stephena, s početnim slovom S te brojevima 76 09, tj. godinama njegova rođenja i smrti.

Pjevačevo tijelo stiglo je u Dublin jučer navečer, a pred crkvom u kojoj se održavao memorijalni obred skupilo se otprilike 300 fanova.

Podsjetimo, policijski izvještaj navodi da je Stephen Gateley umro prirodnom smrću, no zna se da je doživio akutni edem pluća – brzo nakupljanje vode u plućnim mjehurićima.