ARIEL COLOR & STYLE

Postanite stručnjak za osvježavanje stila

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 14.01.2010 15:02
  • Objavljeno 23.12.2009 u 14:34
ARIEL boje

ARIEL boje

Izvor: Shutter stock / Autor: -

Želite postati stručnjak za osvježavanje stila? Nema problema! Ariel zna kako vam pomoći

Koliko samo razloga svaka žena može pronaći kada se radi o osvježavanju garderobe - novi trendovi, potreba za kreiranjem jedinstvenog osobnog stila, prekid veze ili možda nova ljubav, katkad i čista dosada...Kako god okrenuli, stvari su vrlo jednostavne - preoblikovanje stila u skladu s modom oduvijek je bilo i ostat će ženska stvar.

Ariel

Ariel

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Ariel Color & Style

No, je li uvijek potrebno osvježavati vlastiti stil samo kupovinom novih odjevnih predmeta? Može li se to postići i bez trošenja novca, što itekako dobro dođe u ovo recesijsko doba. Naravno da može! Stil je nešto vrlo individualno i vrlo ga je teško samo tako proglasiti dobrim ili lošim. On se ocrtava kroz vlastiti ukus, samopouzdanje i nije nužno povezivati ga samo s najnovijom odjećom.

U ormaru svake žene zasigurno se kriju komadi odjeće koji se uz pomoć sitnih trikova i škara vrlo lako mogu postati nalik onima što nas mame iz blještavih izloga trgovina. Potpuno nov izgled u trendu moguće je kreirati i kombinacijom dva odjevna predmeta koje nikada niste niti pomislili nositi zajedno. Broj kombinacija koje u tom slučaju krije Vaš ormar je višestruko veći. Postoji cijeli niz trikova koje svaka žena treba znati!

Maštovitost i kreativnost vrlo su bitne prilikom kreiranja osobnog stila, no nikako ne treba zaboraviti da je i njega Vaše garderobe jednako važna ukoliko želite imati vrhunski stil. Sigurno vam se već dogodilo da vaš omiljeni odjevni predmet odjednom izgleda staro i iznošeno, te tako gubi svu čaroliju? Da, fantastični modni izričaj se odjednom pretvorio u modnu katastrofu...

Ariel Color & Style deterdžent je koji istovremeno obavlja više zadataka. On ne samo da pere odjeću, već je i čuva od novih zaprljanja. Kako je to moguće? Korištenjem revolucionarnog Pro-Zim7 sustava zaštite od mrlja koji omekšava vlakna pa se čestice tvrdokornih mrlja, poput onih od hrđe, lakše uklanjaju (u usporedbi s ranijim Arielom, nakon 10 pranja). Upravo uz pomoć enizma, koji su najbitniji za uklanjanje mrlja, Ariel postiže izvanredne rezultate prilikom pranja zbog toga što vrlo mala količina ovih neiscrpnih biokatalizatora može zamijeniti vrlo velike količine sintetskih kemikalija, što enzimi djeluju pri niskim temperaturama pri kojima tradicionalna kemija obično više nije učinkovita te što su u potpunosti biorazgradivi.

Zato, ne zaboravite; Ariel Color & Style čuva Vašu odjeću i na taj način pomaže Vam u kreiranju i osvježavanju vlastitog modnog stila na kojem će Vam pozavidjeti i modni stručnjaci!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi