ODOLIJEVAJU TRENDOVIMA

Postale su klasik: Ovih pet frizura nikada ne izlazi iz mode, a pristaju gotovo svima

02.11.2021 u 14:28

Bionic
Reading

Kao što je slučaj s modom , trendovi po pitanju frizuri često se mijenjaju, no pojedine su uspjele postati klasik kojem se brojne žene uvijek rado vraćaju

Ne pripadate li damama koje vole eksperimentirati s kosom i često posjećivati frizera, postoji nekoliko frizura koje su izdržale test vremena postavši klasikom s kojim je nemoguće pogriješiti.

Bob frizura

Ova frizura do ramena jednostavno nikada ne može dosaditi. Uz brojne inačice, uvijek se iznova zaljubljujemo u nove varijacije ove klasične frizure. Varijanti bob frizura doista je mnogo, od kratkih i dugih pa do onih sa ili bez šiški, a tu su i oni s valovitom ili pak snažno kovrčavom kosom. Frizura je to koja nesumnjivo odgovara gotovo svakom obliku lica i svakom tipu kose.

  • +3
Bob frizure Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Duga, slojevito ošišana kosa

Slavne dame poput britanskoga modela Rosie Huntington-Whiteley ili holivudske miljenice Jennifer Aniston već dugi niz godina vjerne su dugoj i slojevito ošišanoj kosi koja nikada ne izgleda dosadno.

Frizura sa zavjesa šiškama

Poznate osobe poput Heidi Klum ili Caroline de Maigret dugo su se oslanjale na ovaj prirodni učinak protiv starenja: šiške koje sežu do samog ruba obrva uspješno skrivaju dosadne bore na čelu nastale mrštenjem, a čak mogu sakriti i umorne, opuštene kapke.

Ako želite ove jeseni biti u trendu, šiške ne smiju biti rezane previše precizno i ​​strogo. Umjesto toga odlučite se za duge i lepršave zavjesa šiške inspirirane francuskim chicom koje se mogu začešljati sa strane i tako daju licu mekani okvir.

Valovita lob frizura

Jednake dužine i u visini ramena, lob frizura postala je klasik koji izgleda dobro na svima. Čak i ako imate prirodno ravnu kosu, nošenjem lob frizure u valovitoj formi izgledat će moderno i opušteno.

Pixie frizura

Iako ovoj frizuri sve žene nisu posebno naklonjene, riječ je o klasiku koji nikada ne izlazi iz mode.

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder