PRIYANKA CHOPRA

Poslovni stil odijevanja dovela je do savršenstva: Najljepša žena svijeta ponovno modno briljira

12.04.2019 u 15:34

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih indijskih glumica i bivša Miss svijeta, Priyanka Chopra, trenutno boravi u New Yorku gdje dežurnim fotografima i prolaznicima redovito servira pomno osmišljene modne kombinacije

U posljednjem javnom pojavljivanju na ulicama njujorškog Manhattana, bliska prijateljica Meghan Markle i supruga glazbenika Nicka Jonasa ponovno je dokazala kako ne zna za greške kada je moda u pitanju.

Zanosne obline Priyanka Chopra ovoga je puta istaknula odmjerenim kompletom od sivog buklea stvorenog od sakoa s asimetričnim krojem ovratnika i sjajnim gumbima uz pripadajuću suknju zavodljivog proreza.

  • +6
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovu upečatljivu kombinaciju viđenu na indijskoj ljepotici potpisuje popularan londonski brend Ralh & Russo, a zahvaljujući asisteniciji Mimi Cuttrell, stilistice slavnih koja, osim o njezinom izgledu, brine o stajlinzima slavnih dama poput sestara Hadid, učinila ju je dodatno zanimljivom s modnim dodacima i obućom.

Uz sunčane naočale mačkastih okvira i zanimljive naušnice s potpisom brenda Chopard, Priyanka je novo izdanje dodatno naglasila srebrnom torbicom koja slovi za jednu od najtraženijih torbi s dizajnerskim potpisom.

Riječ je o kultnom modelu Baguette s potpisom modne kuće Fendi, a njemu je pridružila stiletto cipele od PVC-a s detaljem zakovica – djelo slavnoga dizajnera obuće, Sergia Rossija.