IZNENADILA ODABIROM

Posljednjeg dana kraljevske turneje Kate Middleton zablistala u dva monokromatska izdanja

19.10.2019 u 18:53

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton završili su svoju kraljevsku turneju u Pakistanu danom prepunim druženjem s lokalnim stanovništvom i obavezama koje su zakazane mjesecima unaprijed, a lijepa vojvotkinja od Cambridgea još je jednom ostavila odličan dojam elegantnim izborom stajlinga. Kate se toga dana presvukla u dva monokromatska stajlinga, a koji je od njih bolji, prosudite sami

Vojvotkinja od Cambridge poznata je po odabiru vedrih boja za službena događanja, kako bi, baš kao i kraljica Elizabeta II. uvijek bila lako uočljiva u masi, no posljednjeg dana kraljevske turneje Pakistanom Kate Middleton se na iznenađenje mnogih odlučila za dva monokromatska izdanja.

Princ William i Kate Middleton u petak su zaključili svoj službeni boravak u Pakistanu posjetom SOS selu u Lahoreu gdje su se družili sa skrbnicima doma te se okušali u raznim zabavnim aktivnostima, a potom su posjetili Centar za vojnu obuku pasa u Islamabadu.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Parsons / I-Images / Zuma Press / Profimedia

Za posjet Lahoreu Kate se odjenula u tradicionalnom pakistanskom stilu, odabravši ležernu bijelu tuniku s crnim etno printom koja nosi potpis pakistanskog brenda Élan i bijele hlače, a sve je začinila nude salonkama s potpisom brenda J.Crew i crnom tote torbom brenda Smythson, čija cijena iznosi 6,000 kuna.

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Pool / I-Images / Zuma Press / Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea se za posjet Islamabadu odlučila se za vrlo sličnu kombinaciju. Iste hlače koje je nosila nekoliko sati ranije vojvotkinja je uskladila s jednobojnom bijelom tunikom, a stajling je začinila dugačkim asimetričnim sakoom crne boje s potpisom brenda Beulah London i crnim balerinkama brenda Bromley Xpresso.