LASKAVA KRPICA

Posjeduju sve najbolje od hlača i haljina: Izdvojili smo najljepše kombinezone s polica trgovina

16.05.2020 u 16:01

Bionic
Reading

Da će kombinezoni i ove sezone predstavljati omiljeni modni odabir, osim mjesečnog izvještaja modne platforme Lyst, potvrđuje bogata ponuda na policama high street trgovina

Prema prikupljenim podacima globalne modne platforme Lyst, proteklog mjeseca potraga za tregericama i kombinezonima povećala se za 34 i 47 posto, s fokusom na bijelim inačicama kombinezona 'pune duljine', što dovoljno govori o tome da se zaljubljenice u modu posljednjih tjedana marljivo pripremaju za novu ljetnu sezonu.

U odnosu na ostale odjevne predmete, u kombinezonu se ne morate brinuti o proporcijama, a odlikuju ga sve vrline haljina i hlača, zbog čega brojni kao njihovu najbolju osobinu ističu laskav učinak na liniju i pažljivo naglašavanje oblina.

Klasični primjerci kombinezona idealan su odabir u danima u kojima ne znate što odjenuti, a pritom želite izgledati dobro, dok će svilenkaste inačice ukrašene zanimljivim printom djelovati poput svečanijih haljina u večernjim satima.

Popularni high street brendovi i ove sezone svoje police trgovina odlučili su obogatiti s pregršt modela kombinezona različitih boja, uzoraka i krojeva, a nalik prošlogodišnjoj sezoni, i ove se izdvajaju primjerci u zemljanim tonovima koji najbolje opisuju safari stil odijevanja, čija popularnost tradicionalno raste u ljetnim mjesecima.

Ukoliko još uvijek niste pronašli idealan kombinezon u kojem ćete zablistati ove sezone, zavirite u galeriju jer za vas smo pronašli najljepše modele za svačiji ukus i stas.

  • +30
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: promo