vidno emotivna

Poseban detalj: Mlada Louise Windsor baki je odala posebnu počast komadom nakita koji otkriva njihovu veliku poveznost

18.09.2022 u 11:27

Bionic
Reading

Bdijenje uz lijes pokojne bake, kraljice Elizabete, njezinim unucima nije bilo lako, no odradili su besprijekorno i dostojanstveno. Među osmero unučadi okupljenih oko lijesa u Westminsterskoj palači bila je i mlada Lady Louise Windsor koja je baki odala posebnu počast decentnim komadom nakita

Lady Louise Windsor vrlo je lijepo i s mjerom je odala posebnu počast svojoj baki, kraljici Elizabeti tijekom bdijenja u Westminsterskoj palači i to noseći ogrlicu s privjeskom u obliku konja.

Unuci kraljice Elizabete stigli su u subotu u Westminstersku palaču malo prije 18 sati gdje su održali prvo bdijenje te vrste kako bi odali počast pokojnoj monarhinji koja je mirno preminula u Balmoralu 8. rujna. U dvoranu gdje je izložen lijesi ušli su u formaciji, s princom od Walesa i vojvodom od Sussexa na čelu. Za njima su slijedile princeze Beatrice i Eugenie, a zatim Lady Louise i James, vikont Severn, dvoje najmlađih unuka Njezina Veličanstva. Brat i sestra Peter Phillips i Zara Tindall slijedili su ih iza.

  • +3
Lady Louise Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / The Mega Agency / Profimedia

Lady Louise, koja je često nazivana omiljenom kraljičinom unukom izgledala je vrlo emotivno dok je zauzimala svoje mjesto kraj bakinog lijesa. Za ovu posebnu prigodu nosila je tradicionalnu crnu haljinu koju je dopunila ogrlicom koja je izgledala kao da je izrađena od metala srebrne boje. Elegantan stajling Louise je upotpunila crnim rajfom s ukradom te sandalame s trakicom oko gležnja. Vrlo decentno i primjereno, a da joj takav stil ide od ruke Louise je pokazala i prije nekoliko dana kada se svojom modnom kombinacijom ugledala na Kate Middleton.

Privjesak u obliku konjske grive prikazane iz profila Louise je nosila na krupnijem lančiću. Upravo je tim komadom nakita 18-godišnja Louis otkrila svoju posebnu vezu s bakom. Naime, jedan od razloga zašto se smatralo da je Louise toliko bliska s kraljicom bio je taj što je s njom dijelila strast prema svim stvarima vezanim uz konjički sport.

  • +6
Kraljičini unuci na bdijenju Izvor: Profimedia / Autor: Andy Hall/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim toga, Lady Louise, čiji su roditelji 58-godišnji princ Edward, 58 i 57-godišnja Sophie Wessex, tijekom odrastanja znatno je više vremena provodila s djedovima i bakama nego li njezini rođaci jer je živjela nedaleko od Windsora, a uz to rođena otprilike u vrijeme kada su kraljica i princ Philip smanjili svoja duga putovanja po inozemstvu.

Njezini roditelji željeli su svojoj kćeri, ali njezinom mlađem bratu, Jamesu, vikontu Severnu (14), omogućiti 'normalno' djetinjstvo sa školskim prijateljima i izvanškolskim aktivnostima. Tako je Lady Louise uglavnom i držana podalje od svjetla reflektora tijekom svog djetinjstva, a njezin prvi veliki kraljevski izlazak dogodio se u dobi od devet godina kada je bila djeveruša na vjenčanju vojvode i vojvotkinje od Cambridgea 2011. godine. Mnogi su tada primijetili i njezinu veliku fizički sličnost s kraljicom u toj dobi, pa je prema svemu sudeći baku i unuku povezivalo puno više od uživanje u aktivnostima povezanim s konjima.

Emotivni i dostojanstveni prizori

[FOTO] Kraljičino tijelo stiglo u Westminster: Članovi obitelji ne skrivaju tugu

Pogledaj galeriju