KAKVA LJEPOTICA!

Portugalska misica izazvala opću pomutnju na plaži

25.08.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Sve oči bile su uprte u Catarinu Sikiniotis, Miss Portugala, koja je uživala na plaži Piatis Galos na otoku Mikonosu. Atraktivna misica uskočila je u minijaturni zeleni bikini koji je istaknuo njezine najjače adute

Catarina Sikiniotis, model i Miss Portugala 2014., plijenila je pažnju na grčkom otoku Mikonosu, na kojem trenutno uživa na odmoru. Atraktivna brineta izazvala je opće oduševljenje kupača koji su uživali u prizoru. Lijepa Portugalka skinula je suvišne krpice sa sebe i u morskim radostima uživala u minijaturnom kupaćem kostimu.

Zeleni bikini uzorka leoparda jedva je ukrotio raskošne obline lijepe misice i istaknuo njezine duge noge. Da je radila na ljetnoj boji, vidi se po njezinu preplanulom tenu, a nedavno je viđena na istoj plaži u prekrasnom jednodijelnom kupaćem kostimu.

Dvobojni kostim u crnoj i boji kože prikrio je točno onoliko koliko je potrebno te naglasio njezinu vitku figuru i bokove. 22-godišnja putena ljepotica okrunjena je za Miss Portugala kada je imala svega 18 godina, a krunu je osvojila upravo na račun nevjerojatnog tijela koje kao da je stvoreno za bikini.

  • +35
Portugalska misica pokazala tijelo iz snova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S obzirom na to da joj je otac Grk, često provodi vrijeme u Grčkoj, u koju svake godine obavezno dolazi na ljetovanje, a da misice nisu samo lijepe, već i pametne, dokaz je upravo lijepa Catarina koja tečno govori čak pet jezika te je jedna od rijetkih koja je odbila sudjelovati na izboru za Miss svijeta koji je 2014. godine održan u Londonu zato što su organizatori imali stroga pravila koja su prema njezinu mišljenju djevojkama uskraćivala slobodu.