NENADMAŠAN STIL

Poput snježne kraljice: Severina prkosi zimi u bundi i visokim potpeticama

02.03.2018 u 14:17

Bionic
Reading

Žena sa stilom koja uvijek uspije isfurati ono što bi na drugima izgledalo kao promašaj i ovog je puta opravdala titulu jedne od najbolje odjevenih žena s ovih prostora. Severina Kojić nemilosrdnoj je zimi odlučila prkositi besprijekornim stajlingom u kojem je izgledala poput snježne kraljice

Da uspješno barata modnim pravilima i trendovima Severina Kojić dokazala je nebrojeno puta, zbog čega je redovito na listi najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj i šire. Atraktivna pjevačica ponosna je vlasnica brojnih brendiranih odjevnih komada po posljednjoj modi, od kojih neki dostižu vrtoglave iznose od nekoliko prosječnih hrvatskih plaća, no za razliku od onih žena kojima ni novac ne može pomoći da izgledaju pristojno, lijepa pjevačica modu drži u malom prstu.

Na radost brojnih obožavatelja, lijepa Splićanka svako toliko na društvenim mrežama objavi fotografije s nastupa i putovanja, ali i stajlinga koje nosi u privatno vrijeme. Snježne pahulje i niske temperature koje su ovih dana mnogima stvarale probleme diljem zemlje nisu spriječile Sevku da pozira na otvorenom i ovjekovječi 'zimsku idilu'.

  • +3
Severina Kojić i Milan Popović dolaze na ročište zbog skrbništva nad sinom Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj na snijegu pozira poput snježne kraljice i to u vrtoglavim potpeticama. Trendi čizme u metalik srebrnoj boji Severina je uskladila s dvobojnom midi haljinom od vune, koju je začinila širokim crnim remenom, a cjelokupan stajling zaokružila je popularnim retro modelom sunčanih naočala i Givenchy torbom modela Stargate Bambi.

Elegantnoj haljini ljepotica je dodala 'wow' efekt zahvaljujući raskošnoj trobojnoj bundi srpskog brenda Inverno Caldo, čije bunde obožavaju i brojne Severinine kolegice sa srpske estradne scene. Severina u svom ormaru posjeduje nekoliko bundi s potpisom srpskog brenda, a u istu je bundu nosila već ranije, kada ju je također začinila remenom s fotografije.

🙌🏼 @severina

Objavu dijeli INVERNO_CALDO.official (@inverno_caldo)

'Najljepša, žena s najviše stila i odvažnosti', 'Definicija stila', 'Snježna kraljica', glasili su neki od komentara Severininih obožavatelja koji su pjevačicu obasipali komplimentima.

Bundu istog brenda u plavoj boji Severina je nosila i na odmoru u Parizu koji je posjetila sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.