SLAVNA NJEMICA

Poput princeze: Claudia Schiffer u bajkovitoj haljini magnet je za poglede

30.05.2019 u 11:46

Bionic
Reading

Prelijepa Claudia Schiffer pojavila se na njujorškoj premijeri filma 'Rocketman' o životu Eltona Johna u kreaciji slavnog dizajnera Zuhaira Muraida koja je kao stvorena za legendarni njemački supermodel

Elegantna kreacija od lepršave tirkizne tkanine bez rukava, s vrtoglavim dekolteom i tankim remenom bila je savršen odabir za zgodnu Njemicu koja kao da nije ostarila niti dana kad je u 90-ima bila jedna od najtraženijih manekenki.

  • +14
Claudia Schiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vitka plavuša i danas se može pohvaliti s besprijekornom linijom koju je dodatno naglasio kroj ove glamurozne haljine.

Claudia je kosu nosila raspuštenu s lagano uvijenim krajevima, a make up je dodatno naglasila svoj mladenački izgled.

Bivša manekenka ponosno je pozirala uz supruga, Matthewa Vaughna koji je jedan od producenata tog filma s Eltonovim suprugom Davidom Furnishom, Adamom Bohlingom i Davidom Reidom.

Claudia Schiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Claudia se uspješno bacila u producentske vode, pa je potpisana kao ekskluzivna producentica 'Rocketmana', a dosad je odradila produkciju još četiri filma. Manekenka i Vaughn skupa su već 17 godina i imaju troje djece.

Inače, sličnu je kreaciju lijepa Njemica nosila na premijeri istog filma koja se održala u Londonu ranije ovoga mjeseca gdje je izazvala senzaciju na crvenom tepihu.

Nekadašnji supermodel, 48-godišnja Claudia tad je oduševila u haljini proslavljenog libanonskog dizajnera Zuhaira Murada. Za neobičnu kreaciju u duginim bojama s bogato ukrašenim remenom koji je naglasio vitki struk slavne ljepotice, lijepa je Njemica dobila samo pozitivne ocjene. Glamurozan look dostojan crvenog tepiha upotpunila je clutchem s potpisom Jimmyja Chooa.