ZVIJEZDA U LONDONU

Poput grčke božice: Margot Robbie na crvenom tepihu malo koga ostavlja ravnodušnim

31.07.2019 u 09:39

Bionic
Reading

Glumačka postava filma 'Once Upon a Time in Hollywood' na čelu s proslavljenim redateljem i scenaristom Quentinom Tarantinom sinoć je na londonskom trgu Leicester započela europsku promociju filma nakon njegova premijernog prikazivanjau svibnju u sklopu filmskog festivala u Cannesu

U društvu slavnoga redatelja, glumački trojac Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i australska ljepotica Margot Robbie predvodili su svečanu premijeru filma 'Once Upon a Time in Hollywood' u Londonu.

Slavna 29- godišnja Australka Margot Robbie, koja u spomenutom filmu utjelovljuje lik tragično preminule holivudske glumice Sharon Tate, na londonskom crvenom tepihu ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

  • +8
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sa svojim glam timom Margot se redovito trudi odati počast liku Sharon Tate odabirući kreacije inspirirane modom 60-ih i 70-ih godina, a nakon nekolicine svečanih izdanja s potpisom modne kuće Chanel, australska ljepotica ovoga je puta svoju modnu priču s retro predznakom kreirala haljinom s potpisom Oscar de la Renta.

Spomenuta kreacija, koja je svoju premijeru doživjela u sklopu prošlosezonske kolekcije brenda, ističe se materijalom lepršave šifon svile u boji cigle i krojem koji imitira izgled tradicionalnih grčkih haljina.

Naglašenog struka, dubokog izreza na području dekoltea i detalja trake oko vrata, spomenutu kreaciju za Margot Robbie tradicionalno je odabrala poznata stilistica Kate Young, a uz njezinu sugestiju stilzirala ju je zlatnim dodacima u znaku decentnog nakita s potpisom Chanel i torbice clutch dizajnerice Edie Parker.

Za besprijekoran make-up i fizuru Margot Robbie na crvenom tepihu filmske premijere i ovoga se puta pobrinula vizažistica Pati Dubroff i frizerski stilist Bryce Scarlett, dok je cjelokupno izdanje kompletirala klasičnim zlatnim sandala s potpisom poznate dizajnerice obuće, Tabithe Simmons.