PONOVNO NA POLICAMA

Popularni sako koji je prošle sezone osvojio modne ovisnice vratio se u prodaju jeftiniji i ljepši no ikad

25.01.2021 u 12:44

Bionic
Reading

Na veliku radost brojnih zaljubljenica u modu popularni sako izrađen od kombinacije vune i sintetike s potpisom brenda & Other Stories, koji je prošle godine rasprodan svaki put nakon što je vraćen u ponudu, vratio se i ove sezone na police trgovina, i to po nižoj cijeni

Kažu da vas ništa ne proganja više od stvari koje niste kupili. Sigurno vam se već dogodilo da ste se premišljali oko cipela, haljine ili nečeg trećeg trebate li to kupiti ili ne. Naposljetku ste ipak odlučili preskočiti tu kupnju, a kada ste shvatili da je artikl rasprodan, požalili ste svoju odluku.

To nam se dogodi barem jednom svake sezone, a najveća greška koju smo učinili je odluka da ne kupimo sako o kojem su prošle godine brujali svi modni portali. Riječ je o najpoželjnijem vunenom sakou s potpisom high street brenda & Other Stories.

Ako ga ni vi prošle godine niste pospremili u svoj ormar, sada imate priliku da to ispravite. Minimalistički vuneni sako u bež nijansi, predimenzioniranog kroja ponovno se vratio u ponudu popularnog sestrinskog brenda H&M-a.

Ovaj bezvremenski sako koji se prodaje po cijeni od oko 1.350 kuna prošle je godine bio jedan od najpoželjnijih high street komada koji su u svom ormaru imale sve vodeće trendseterice, a sigurni smo kako će istu pažnju uživati i ove sezone.

Koliki je 'bum' izazvao među zaljubljenicama u modu dokaz su i društvene mreže. Brojne Instagramuše i modne blogerice u svojoj kolekciji sakoa napravile su mjesta upravo za ovaj model s potpisom brenda & Other Stories koji je odnedavno ponovno dostupan u dvije boje: bež i kaki te u standardnim konfekcijskim veličinama od 32 do 44.

  • +7
Sakoi s potpisom brenda & Other Stories Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije