FASHION GURU

Škorina sestra kao da ima jedne cipele, jedan sako i jedan šal u ormaru ili nam želi poručiti da je skromna i štedljiva

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 20.01.2021 13:08
  • Objavljeno 20.01.2021 u 13:08
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Stil saborske zastupnice Vesne Vučemilović, koja je poznatija kao sestra Miroslava Škore, uvijek je isti, zaključuje naš modni kritičar. Uvijek je u istim cipelama, s istom maramom i u sakou koji joj očito ide na sve

Birali smo kako smo birali pa sad imamo bracu i seku u Saboru. Zapravo, to su braco i seka 2.0 jer već smo imali tandem Kerumovih. No manje nas interesira braco ovoga puta, ali ipak ne mogu ne primijetiti da njih dvoje dijele sličan modni stil, što nije ništa čudno.

Stil gospođe Vesne je, kratko rečeno, isti ili, da budem precizniji, izgleda kao da ima samo jedne cipele, jedan šal, jedan sako u ormaru... Tko zna, možda gospođa Vučemilović želi poslati poruku da je stvarno skromna i štedljiva.

Vesna Vučemilović

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Pretpostavit ću da mijenja cipele kad ulazi u Sabor jer je stalno u istima, a možda su to i neke posebne saborske papuče jer koliko radi, mora ih imati.

Koliko primjećujem, i šal joj je jedan od omiljenijih u garderobi, nema u kojoj ga kombinaciji nije nosila, ali da ga se gurne u suknju, e to već dugo nisam vidio. Da je barem zakopčala taj nesretni sako koji joj ide na sve, već bi to nekako drugačije izgledalo.

  • +4
  • +1

Vesna Vučemilović

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!